EUROLYGA 2023

Mindaugas Kuzminskas nesutinka su Šaro žodžiais dėl „Žalgirio“ vilionių

Mindaugas Kuzminskas sulaukė gerokai daugiau dėmesio iš Milano „Olimpia“ klubo nei jo suteikė Kauno „Žalgiris“. Iš NBA į Europą priverstas sugrįžti 28 metų krepšininkas interviu basketnews.lt portalui teigė, kad negali visiškai sutikti su žodžiais, kuriuos apie situaciją yra išsakęs Šarūnas Jasikevičius.

 M.Kuzminskas teigė, kad Milano „Olimpia“ įdėjo daugiau pastangų nei „Žalgiris“.<br> lrytas.lt montažas.
 M.Kuzminskas teigė, kad Milano „Olimpia“ įdėjo daugiau pastangų nei „Žalgiris“.<br> lrytas.lt montažas.
 M.Kuzminskas pabrėžė, kad Milano klubas jo norėjo labiausiai.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 M.Kuzminskas pabrėžė, kad Milano klubas jo norėjo labiausiai.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Š.Jasikevičius teigė, kad dar nėra matęs, jog „Žalgiris“ dėtų tiek pastangų.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Š.Jasikevičius teigė, kad dar nėra matęs, jog „Žalgiris“ dėtų tiek pastangų.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-01-18 17:06

Lapkričio 12 dieną „New York Knicks“ klubo atleistas M.Kuzminskas prieš pat Naujuosius metus sukirto rankomis su Milano „Olimpia“ komanda, nors jį viliojo dar bent keletas Eurolygos klubų.

Su M.Kuzminsku kalbėjo ir „Žalgiris“, tačiau Lietuvos rinktinės krepšininkas nutarė keliauti į Italiją ir pabrėžė, kad šios šalies komanda paprasčiausiai labiau norėjo jį turėti.

Po tokio sprendimo M.Kuzminskas iš „Žalgirio“ sirgalių sulaukė ir užgauliojančių žinučių, tačiau tvirtai gynė savo pasirinkimą.

„Iš mūsų pusės mes padarėme viską, kad jis būtų čia. Per pastaruosius metus, kiek esu čia, turbūt sunkiai buvo toks variantas, kad taip komanda stengtųsi pritraukti vieną žaidėją. Tiek iš žaidėjų pusės, tiek Paulius Motiejūnas, siejo su kitų metų biudžetu – kad susilygintų su tais kitų komandų pasiūlymais. Žaidėjas pasirinko kitą komandą“, – yra sakęs Š.Jasikevičius.

Bet M.Kuzminskas interviu basketnews.lt portalui atskleidė, kad viskas vyko ne visai taip.

„Nelabai noriu ta tema per daug kalbėti, nes Lietuva yra maža ir norisi su visais gražiai sutarti, bet mano nuomone, gal ne visiškai taip buvo. Esu minėjęs, kad manęs labiausiai norėjo Milanas. Ne kartą kalbėjau su Milano treneriu ir tiesiog pasirinkau čia žaisti. Tai nebuvo vien finansinis aspektas. Reikia važiuoti ten, kur labiausiai tavęs nori“, – basketnews.lt sakė M.Kuzminskas.

Jis teigė, kad su Š.Jasikevičiumi per derybas kalbėti neteko.

„Kalbėjau su Pauliumi Motiejūnu, Robertu Javtoku, bet su pačiu Š.Jasikevičiumi – ne. Tik pasirašęs sutartį jam paskambinau, nes norėjau paaiškinti, kodėl priėmiau tokį sprendimą“, – basketnews.lt sakė M.Kuzminskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.