EUROLYGA 2023

Žalgiriečių treneris nedejavo dėl nutrūkusios serijos: „Kartais pralaimėti net geriau“

Jaunieji Kauno „Žalgirio“ ekipos krepšininkai nuleista galva ėjo į savo rūbinę – jiems po ketverių metų pergalingos serijos nepavyko apginti Eurolygos talentų atrankos turnyro nugalėtojų titulo.

 T.Masiulio treniruojami žalgiriečiai nepateko į Eurolygos turnyro finalą.<br> G.Bitvinskas.
 T.Masiulio treniruojami žalgiriečiai nepateko į Eurolygos turnyro finalą.<br> G.Bitvinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2018, 6:21 PM

Žalgiriečiai šeštadienį vykusiame savo arenoje 75:88 nusileido Romos „Stellazzura“ bendaamžiams ir nepateko į sekmadienio finalą.

Kauno komandos treneris Tomas Masiulis po pralaimėjimo sakė, kad viena pagrindinių tokio rezultato priežasčių – fizinė varžovų jėga.

„Po rungtynių jau nebuvo prasmės reikšti priekaištų savo žaidėjams, tik pasidžiaugiau, kad antroje mačo pusėje dar bandėme kabintis į pergalę. Aišku, iš kai kurių norėjome daugiau, kad jie labiau kautųsi.

Mums taip pat labai sunku buvo po krepšiais, praktiškai vieninteliam Erikui Venskui teko gintis prieš fiziškai stipresnius varžovus“, – lrytas.lt sakė T.Masiulis.

Visgi treneris pernelyg nesureikšmino fakto, kad namų arenoje žalgiriečiai krito po ilgos pertraukos.

„Apmaudu nėra, tai tik sportas. Visos serijos nutrūkusta. Tik gaila vaikinų, jie tikrai labai stengėsi ir tikėjosi.

Bet kai kuriems tai buvo pirma tokia patirtis. Kartais pralaimėti net geriau, nei laimėti. Tik reikia padaryti teisingas išvadas“, – sakė jis.

Viso turnyro metu „žalgiris“ turėjo du ryškius lyderius – Roką Jokubaitį bei Martyną Arlauską, tačiau T.Masiulį maloniai stebino ir kiti talentai.

„Gal labiausiai nustebino Arnas Adomavičius ir Nojus Pankratjevas. Jie su mumis nesitreniruoja nuolat, bet prijungėme juos ir ko norėjome, tą ir gavome“, – komentavo T.Masiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.