EUROLYGA 2023

Skirtingas Lietuvos krepšininkių pasirodymas Eurolygoje

Giedrė Labuckienė trečiadienį buvo rezultatyviausia Krokuvos „Wisla“ krepšininkė per išvykoje laimėtas Eurolygos rungtynes, o Gintarė Petronytė ir jos komandos draugės iš Stambulo „Galatasaray“ namie nepasipriešino stipriausiai žemyno komandai

 Giedrė Labuckienė.<br> Klubo nuotr.
 Giedrė Labuckienė.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 3:49 PM

Eurolygos 13-ame ture „Wisla“ išvykoje sutriuškino „Lattes-Montpellier“ klubą 85:57 ir išsaugojo galimybes užimti šeštą vietą B grupėje ir iškovoti teisę pereiti į Europos taurės turnyrą.

Krokuvos komandoje rezultatyviausiai žaidusi G.Labuckienė per 26 min. pelnė 15 taškų (5/7 dvitaškiai, 5/6 baudos).

Likus vienam turui iki grupės varžybų pabaigos 4 pergales iškovojusi „Wisla“ dalijasi šeštą vietą su Orenburgo „Nadežda“ komanda. Krokuvos krepšininkės pralaimėjo abejas rungtynes Orenburgo ekipai, todėl šeštą vietą užims tik tuo atveju, jei paskutinėse rungtynėse namie nugalės Stambulo „Fenerbahče“ klubą, o „Nadežda“ pralaimės Stambulo „Yakin Dogu Universitesi“ komandai.

„Galatasaray“ namie pralaimėjo be nesėkmių žygiuojančiai Kursko „Dinamo“ komandai 67:92. G.Petronytė žaidė 20 min. ir pelnė 4 taškus (1/3 dvitaškiai, 2/2 baudos).

„Galatasaray“ iškovojo 6 pergales ir A grupėje užima penktą vietą. Stambulo ekipa tik vienu tašku atsilieka nuo Prahos USK ir Buržo „Tango“ komandų, o į ketvirtą poziciją pakils nebent tuo atveju, jei paskutiniajame ture išvykoje nugalės Vilnevo ESB komandą ir sulauks USK nesėkmės per rungtynes išvykoje su Breno „Castors“ klubu.

Kelialapius į atkrintamas varžybas jau užsitikrino „Dinamo“, „Sopron“, „Tango“ (A grupė), „Yakin Dogu Universitesi“, „Fenerbahče“ ir Jekaterinburgo UGMK (B grupė). A grupėje dėl paskutinio kelialapio kovoja „Galatasaray“ ir USK, B grupėje – Skijaus „Famila“ ir Salamankos „Perfumerias Avenida“.

Moterų Eurolyga. 13-as turas.

A grupė. Stambulo „Galatasaray“ (G.Petronytė 4) – Kursko „Dinamo“ 67:92, Polkovicų CCC – Breno „Castors“ 80:66, Prahos USK – „Sopron“ 61:77, Buržo „Tango“ – Vilnevo ESB 64:60.

Pirmauja: 1. „Dinamo“ – 13 ir 0, 2. „Sopron“ – 9 ir 4, 3. „Tango“ – 7 ir 6, 4. USK – 7 ir 6, 5. „Galatasaray“ – 6 ir 7.

B grupė. „Lattes-Montpellier“ – Krokuvos „Wisla“ (G.Labuckienė 15) 57:85, Orenburgo „Nadežda“ – Salamankos „Perfumerias Avenida“ 89:78, Stambulo „Fenerbahče“ – Stambulo „Yakin Dogu Universitesi“ 65:76.

Pirmauja: 1. „Yakin Dogu Universitesi“ – 11 ir 2, 2. Jekaterinburgo UGMK – 9 ir 3, 3. „Fenerbahče“ – 9 ir 4, ... 7. „Wisla“ – 4 ir 9.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją