EUROLYGA 2023

„Maccabi“ stratego mintyse – ramybė: „Žalgirio“ sėkmių nesureikšmino

Tel Avivo „Maccabi“ komanda jau vieši kaune, kur ketvirtadienio vakarą Eurolygos rungtynėse, pilnoje „Žalgirio“ arenoje bandys palaužti Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamus Lietuvos čempionus.

 N.Spahija nesureikšmino šį sezoną Europą stebinančių žalgiriečių žaidimo.<br> Lrytas.lt montažas
 N.Spahija nesureikšmino šį sezoną Europą stebinančių žalgiriečių žaidimo.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-01 11:10, atnaujinta 2018-02-01 11:14

Patys žalgiriečiai bus dvigubai motyvuoti, kadangi jie sieks ir revanšo. Pirmajame tarpusavio susitikime Tel Avive buvo pralaimėta 74:81. 

„Žalgiris“ su dvylika pergalių turnyrinėje lentelėje žengia šeštoje pozicijoje, tačiau „Maccabi“, nors ir yra aštuntoje vietoje, turi vos vienu laimėjimu mažiau. Rungtynės labai reikšmingos, kadangi sėkmingai sužaidę Kaune, Tel Avivo krepšininkai gali pakilti į viršų, o tai puikiai supranta ir komandos treneris Nevenas Spahija.

„Rungtynės prieš „Žalgirį“ bus labai svarbios, tačiau nemanau, kad jos galutinai lems, ar mes pateksime į atkrintamasias varžybas. Dar daug rungtynių liko ir darysime viską žingsnis po žingsnio“, – dar prieš atvykdamas į Kauną pabrėžė jis.

Izraelio komandos strategas nepraleido progos pagirti ir kauniečių už, kaip tapo įprasta šį sezoną sakyti, netikėtas pergales ir sėkmę. Tačiau tai darė švelniai, nuopelnų per daug nesureikšmindamas.

„Eurolygoje žaisti nėra lengva. Yra daug tokių, kurie galvoja, kad „Žalgiris“ yra kažkoks siurprizas, tačiau juk daugelis komandų turėjo ir gerų, ir blogų atkarpų šiame sezone. Visumoje, tai yra tikrai labai stipri komanda ir jie bandys padaryti, ką tik galės tam, kad laimėtų prieš mus. Dabar esame geroje formoje, tačiau nežinau, ar to pakaks švęsti pergalę“, – mintimis dalijosi jis.

„Žalgirio“ ir „Maccabi“ rungtynės Kaune ketvirtadienio vakarą prasidės 19.45 val.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.