EUROLYGA 2023

Rinktinės treniravimas Šaro vis dar nevilioja: mato svarbesnių dalykų

Kauno „Žalgirio“ treneriu Šarūnu Jasikevičiumi žavisi visa Europa. Kiekvienose rungtynėse atkreipiamas dėmesys, kaip šis garsiais riksmais pamoko savo auklėtinius, tačiau panašu, kad tai duoda ir vaisių.

Šarūnas Jasikevičius mintis apie Lietuvos rnktinės treniravimą vis dar veja šalin.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius mintis apie Lietuvos rnktinės treniravimą vis dar veja šalin.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2018, 9:34 PM, atnaujinta Feb 6, 2018, 9:36 PM

Dabar Kauno ekipa yra tarp Eurolygos lyderių, o apie Lietuvos čempionų galimybes nuveikti kažką įspūdingo Europoje kalbama vis garsiau.

Apie tai, kad Š.Jasikevičius galėtų treniruoti ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę buvo kalbėta ne kartą, tačiau panašu, kad noro žengti tokį žingsnį pas žalgiriečių strategą vis dar nėra.

Š.Jasikevičius bendravo su Prancūzijos žiniasklaidos grupe SFR ir ten pripažino, jog didelių ambicijų stoti už nacionalinės rinktinės vairo neturi. Tam jis parodė ir aiškias priežastis.

„Tai nėra mano didžiausia ambicija. Turiu šeimą, o su ja noriu praleisti daugiau laiko. Tai yra svarbiausias dalykas mano vasaromis“, – teigė jis.

Strategas buvo paklaustas ir apie Lietuvos rinktinės pasirodymą Europos čempionate, kai viskas bagėsi jau aštuntfinalyje.

„Nemanau, kad nepatekimas į paskutinius etapus yra didelė problema. Daug kas galvoja, kad  buvo tragedija, tačiau aš netikiu tuo“, – mintimis dalijosi Šaras.

„Žalgirio“ žaidėjus treniruojantis krepšinio specialistas atsakė ir į klausimą, ką mano apie tai, kad gali tapti Eurolygos metų treneriu.

„Viskas priklauso nuo komandos. Visa tai tarsi piramidė, o aš esu tik viena iš tos piramidės dalių. Jeigu kažkas bus pasiekta, tai bus padaryta tik visos komandos dėka“, – pabrėžė jis.

„Žalgiris“ šiuo metu Eurolygoje yra iškovojęs 13 pergalių ir patyręs 8 nesėkmes. Turnyro lentelėje žengia šeštas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.