EUROLYGA 2023

Artūras Gudaitis sulaukė žinios – jis atsidūrė „Cleveland Cavaliers“ rankose

NBA ketvirtadienį sudrebino trišaliai mainai tarp „Utah Jazz“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Sacramento Kings“ komandų. „Jazz“ išsiuntė į Klivlandą Rodney Hoodą, į Sakramentą – Joe Johnsoną, į Jutą iš „Cavaliers“ keliauja Jae Crowderis ir Derrickas Rose‘as, į Sakramentą – Imanas Shumpertas, į Klivlandą iš „Kings“ atvyks George‘as Hillas. Be to, į mainus įtrauktos buvo ir teisės į Lietuvos krepšinio rinktinės narį ir Milano „Olimpia“ ekipos žaidėją Artūrą Gudaitį.

 Artūras Gudaitis<br>G.Šiupario nuotr.
 Artūras Gudaitis<br>G.Šiupario nuotr.
 Artūras Gudaitis<br>„Indrė Pix“ nuotr.
 Artūras Gudaitis<br>„Indrė Pix“ nuotr.
 Artūras Gudaitis
 Artūras Gudaitis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 8, 2018, 9:53 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 12:23 AM

2015 metų birželio 25-ąją NBA Naujokų biržoje 47 šaukimu A.Gudaitis buvo pasirinktas „Philadelphia 76ers“ komandos. 2015 m. liepos 1 d. teisės į žaidėją buvo perleistos „Kings“ klubui.

Jas „Kings“ ketvirtadienį perleido „Cavaliers“, kartu su teisėmis į Dimitrį Agravanį. Šiuose mainuose „Cavaliers“ taip sumokėjo 2,1 mln. JAV dolerių „Kings“, „Jazz“ pervedė „Kings“ komandai 1,1 mln. JAV dolerių.

Be to, „Jazz“ ir „Cavaliers“ apsikeitė teisėmis į 2024 metų antrojo naujokų biržos rato šaukimus. Skelbiama, kad Jutos ekipa atleis D.Rose'ą, kad šis galėtų pasirašyti sutartį su atkrintamųjų varžybų komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.