EUROLYGA 2023

Kazys Maksvytis rado atsaką „Neptūną“ nušvilpusiems sirgaliams

„Noriu pasveikinti „Dzūkiją“ ir atsiprašyti savo sirgalių. Turiu prisiimti atsakomybę. Nepavyko komandos nuteikti rimtai kovai, o pabaigoje atsirado baimė, kad galime pralaimėti namuose. Rizikavome, nesilaikėme savo taisyklių“, – toli skaudžios nesėkmės priežasčių neieškojo Klaipėdos „Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis.

Kazys Maksvytis ir jo vadovaujama uostamiesčio komanda patyrė skaudžią nesėkmę.<br>G.Šiupario nuotr.
Kazys Maksvytis ir jo vadovaujama uostamiesčio komanda patyrė skaudžią nesėkmę.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-14 09:44, atnaujinta 2018-02-14 10:49

Jo vadovaujami auklėtiniai trečiadienį namų arenoje 77:85 nusileido Alytaus „Dzūkijai“ ir buvo elimiuoti iš Karaliaus Mindaugo taurės bei kovos dėl pirmojo sezono trofėjaus.

Rungtynių pabaigoje žiūrovai net nepalaukę finalinės sirenos kilo iš savo vietų, o kai kurie jų beviltiška pasirodymą palydėjo švilpimu. Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje treneris rado, ką pasakyti nusivylusiems sirgaliams.

„Kad ir kaip man bebūtų gėda, nemanau, kad tikri sirgaliai turėtų pykti ir palikti areną dar nesibaigus rungtynėms. Taip gaunasi, kad treneris ir komanda žaidžia su likučiais ir gaunasi blogi, o kiti, kurie susirenka geriausius būna geri“, – tvirtino K.Maksvytis.

Uostamiesčio klubo strategas prisiimė atsakomybę bei teigė, kad dabar ieškoti pasiteisinimų jau nebereikia.  

„Įvyko atsipalaidavimas. Per lengvai laimėjome ankstesnes rungtynes, varžovai pakeitė taktiką. Nenuteikiau kautis keturiasdešimt minučių. Šiandien reikėjo geresnių ir šviežesnių žaidėjų. Nesame tokie stiprūs, kokie buvome sezono pradžioje, tačiau tai nėra pasiteisinimas. Turėjome laimėti“, – kalbėjo jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.