EUROLYGA 2023

Garsiųjų Ballų požiūris į „Vytautą“: svarbias treniruotes iškeitė į kelionę

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliarusis sezonas artėja prie kulminacijos. Kiekvienos rungtynės tampa vis svarbesnės, o joms komandos rengiasi itin susikaupusios.

Ballų šeimyna vietoje pasiruošimo su komanda labai svarbiems mačams, keliavo į Ispaniją.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ballų šeimyna vietoje pasiruošimo su komanda labai svarbiems mačams, keliavo į Ispaniją.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2018, 4:40 PM

Tačiau panašu, kad nemažai lemsiantys mačai nelabai rūpi Prienų–Birštono „Vytauto“ komandoje žaidžiantiems garsiems broliams Ballams.

Virginijaus Šeškaus vadovaujama komanda jau visai netrukus stos į svarbias dvikovas, kurios stipriai lems galutinę poziciją turnyro lentelėje. „Vytauto“ komanda teturi penkias pergales ir visomis jėgomis bando išsikapstyti iš paskutinės vietos.

Atrodytų, kad visi komandos nariai tokiu atveju turi atiduoti paskutines jėgas treniruotėse ir šlfuoti žaidimo derinius, tačiau tuo metu, kai kiti komandos draugai lieja prakaitą krepšinio aikštėje Prienuose, Ballų šeimyna užsiima kitais reikalais.

LaVaras Ballas su savo sūnumis ir visa juos nuolatos sekančia filmavimo grupe vieši Ispanijoje, kur juos vietos fotografai spėjo užfiksuoti vaikštančius Barselonos gatvėmis.

Tiesa, treniruočių krepšininkai visiškai nepamiršo, kadangi  nors ir nėra kartu su komanda, į krepšinį laiko pamėtyti randa ir kitoje šalyje. 

„Vytauto“ ekipai kovo mėnuo labai svarbus, kadangi dvejas artimiausias rungtynes jie žais prieš turnyro lentelės kaimynus. Išvykoje bus susitinkama su Alytaus „Dzūkija“ (8/17), o vėliau namuose bus bandoma įveikti Kėdainių „Nevėžio“ (6/19) ekipą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.