EUROLYGA 2023

Laukia sugrįžimas: Domanto Sabonio darbas treniruotėje nuramino sirgalius

Domanto Sabonio bei „Indiana Pacers“ gerbėjai gali atsipūsti. Nerimauti privertęs lietuvis jau netrukus turėtų sugrįžti į aikštelę.

 D.Sabonis jau netruksu turėtų grįžti į aikštę.<br> AP nuotr.
 D.Sabonis jau netruksu turėtų grįžti į aikštę.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Mar 27, 2018, 11:04 AM

D.Sabonis dėl kojos čiurnos traumos buvo praleidęs penkerias rungtynes ir jau ruošėsi sugrįžti į aikštę rungtynėse iš sekmadienio į pirmadienį, kai jo ekipa žaidė prieš „Miami Heat“, tačiau apšilinėdamas ir vėl apmaudžiai susižeidė tą pačią koją.

Po apmaudaus epizodo, kai krepšininkas po šuolio nesėkmingai nusileido tiesiai ant kamuolius padavinėjančio kolegos kojos ir nebaigęs apšilimo šlubuodamas paliko aikštę, gerbėjai sunerimo. Jie intensyviai svarstė, kiek rimtas gali būti aukštaūgio susižeidimas.

 

Tačiau po to, kai „Pacers“ atstovai socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame D.Sabonis be didesnių problemų treniruojasi su komandos draugais, tapo ramu.

Dar neaišku, ar artimiausiose rungtynėse su „Golden State Warriors“ jis pasirodys aikštelėje. Tačiau iš vaizdo įrašo galima spręsti, kad rimtų problemų išvengta – D.Sabonis yra sveikas.

21 metų 208 cm ūgio puolėjas šį sezoną NBA vidutiniškai renka po 11,7 taško, atkovoja po 7,9 kamuolio ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.