EUROLYGA 2023

Perdėtas noras pasipelnyti? Ballų rungtynių transliacijos kaina – stulbinanti

Ballų šeimynai ne tik rūpi, kad jaunieji 19-metis LiAngelo ir 16-metis LaMelo tobulėtų bei pravertų NBA duris. Jau seniai buvo pastebėta, kaip Ballų šeimynos galva LaVaras moka uždirbinėti pinigus. Kur kas akivazdžiau noras pasipelnyti pasimatė po to, kai paaiškėjo vienos transliacijos kaina.

"Vytautas" žais turnyre Londone<br>G.Bitvinsko nuotr.
"Vytautas" žais turnyre Londone<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 7:57 PM

Pasirodo, jog norintys pamatyti Prienų-Birštono „Vytauto“ rungtynes Londone turės pakloti net gi brangiau  nei norėdami išvysti vyriausiojo šeimos nario 20  metų Lonzo Ballo NBA mačą „Los Angeles Lakers“ komandoje.

Balandžio 2-ąją, Londone „Vytautas“ susitiks su „London Lions“ ekipa. Tai bus dar vienos „Big Baller Brand“ parodomosios rungtynės. 

Tiesa, neaišku ar bus daug norinčių jas stebėti internetu, mat tokią galimybę turės tik tie, kurie nepagailės sumokėti 10 JAV dolerių.

Kaina atrodo perdėtai didelė, kadangi tos pačios Ballams svarbios „Lakers“ komandos žaidimą internetu galima išvysti kur kas pigiau. Vienų tokių rungtynių transliacija kainuoja 6,99 dolerio. Tai yra net trimis mažiau nei būsimų „Vytauto“ rungtynių.

Į Londoną gali vykti net gi ne visa „Vytauto“ ekipa, kadangi skambiais pareiškimais pasižymintis LaVaras yra aiškiai pabrėžęs, kad jam užtektų ir aštuonių krepšininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.