EUROLYGA 2023

Ballų realybės šou serija: „Žalgirio“ egzaminas, lietuviška pirtis ir žinia apie anūką

Amerikiečių realybės šou „Ball In The Family“ įgauna pagreitį. Televizijos ekranuose pasirodė dar viena serija apie garsiąją Ballų šeimyną, bei jų nuotykius Lietuvoje.

 Nauja Ballų šou serija kupina nuotykių.<br> Lrytas.lt montažas
 Nauja Ballų šou serija kupina nuotykių.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2018, 11:18 AM

Šį kartą laidoje žiūrovai gali išvysti, kaip Ballams tenka bene rimčiausias iššūkis krepšinio aikštėje per visą buvimo Lietuvoje laikotarpį. Į Prienų areną atkeliavo „Žalgiris“ ir 16-metis LaMelo bei 19-metis LiAngelo gavo progą pajusti, ką reiškia žaisti prieš aukšto lygio Eurolygos komandą.

Šios rungtynės privertė Ballų šeimynos tėvą nebe pirmą kartą pažerti kritikos „Vytauto“ treneriui Virginijui Šeškui, mat šis neišleido jaunųjų Ballų į starto penketą.

Negana to, laidos kūrėjai  nusprendė pagudrauti. Laidoje padarytas montažas, esą „Žalgiris“ rungtynes pradėjo spurtu 13:0, taip tarsi parodant, kad be Ballų „Vytauto“ puolimas buvo labai prastas. Tačiau iš tikrųjų rungtynėse „Žalgiris“ pirmavo 7:0, o prabėgus kiek daugiau nei dviem pirmojo kėlinio minutėms rezultatas tapo 7:2.

LaVarui Ballui taip pat teko išbandyti pirties malonumus, tačiau kur kas didesniu akcentu tapo žinia, kad LaVaras ir jo žmonas Tina taps seneliais. Vyriausiojo šeimos sūnaus 20-mečio Lonzo draugė laukiasi pirmagimio.

Tokią žinia visi džiaugėsi, o šmaikščiai ją priėmė jauniausiasis sūnus LaMelo, kuris vis primindavo savo tėvams apie šią naujieną. 

Šie ir dar daugiau nuotykių – naujoje Ballų realybės šou serijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.