EUROLYGA 2023

„Eurohoops“ ekspertai: „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijoje nebus „sauso“ rezultato

Eurolygos oficialus informacinis partneris „Eurohoops“ prieš ketvirtfinalio startą pakalbino puikiai Europoje žinomus ekspertus ir paprašė jų prognozuoti serijų baigtį. Savo nuomonę pareiškė legendinis krepšininkas Joe Arlauckas, Eurolygos komentatorius ir ekspertas Dimitris Karydas, veteranas žurnalistas Vladimiras Stankovičius, „Eurohoops“ vyriausiasis redaktorius Nikos Varlas ir Igoris Petrinovičius, dirbantis su Eurolygos oficialia svetaine.

 Kauno „Žalgiris“.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Kauno „Žalgiris“.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Krepsinis.net ir lrytas.lt

Apr 15, 2018, 3:09 PM, atnaujinta Apr 15, 2018, 3:11 PM

Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“ susidūrime specialistų nuomonės išsiskyrė. J.Arlauckas ir N.Varlas mano, kad graikai laimės 3:1, o dar du ekspertai prognozuoja 5 mačų seriją su „Olympiakos“ triumfu. Tik I.Petrinovičius mano, jog Šarūno Jasikevičiaus kariauna žengs į finalo ketvertą po lemiamos kovos.

Krepsinis.net pateikia ekspertų svarstymus.

„Žalgiris“ yra pavyzdys šios lygos komandoms, kaip reikia augti ir daryti žingsnius į priekį. Šiais metais pasiektos atkrintamosios ir, deja, bet čia teks sustoti“, – sakė J.Arlauckas.

„Reguliaraus sezono pabaigoje „raudonieji“ įteikė dovaną „Žalgiriui“, bet dabar viskas bus rimta ir jie bus rimtai susikoncentravę“, – rašė N.Varlas.

Tuo tarpu I.Petrinovičius, V.Stankovičius ir D.Karydas prognozuoja, kad „Olympiakos“ laimės seriją po lemiamo mačo Pirėjuje – 3:2.

„Printezis ir Spanoulis žaidė daugiau atkrintamųjų rungtynių nei visus oponentus kartu sudėjus ir tai šioje serijoje bus svarbiausias dalykas“, – mano D.Karydas.

„Tik „Baskonia“ daugiau atlieka rezultatyvių perdavimų pirmajame aštuonete nei „Žalgiris“. Taip pat kauniečiai laimėjo šešis išvykos mačus ir tai svarbu“, – pastebėjo V.Stankovičius.

„Tikiuosi pamatyti didžiulį charakterį ir abiejų ypatingai kovingų komandų penktajame serijos mače. Ir aš atiduodu pergalę šios poros autsaideriams – „Žalgiriui“, – prognozavo I.Petrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.