EUROLYGA 2023

Lietuviai svetur. Š.Vasiliausko streikas, T.Dimšos debiutas ir A.Kulbokos šventė

Atlyginimo nesulaukęs Šarūnas Vasiliauskas atsisveikino su Trabzono klubu, Tomas Dimša beveik nepastebimai debiutavo Italijos lygoje, Arnoldas Kulboka su Kapo d‘Orlando ekipa šventė pirmą pergalę šiais metais, Donaldo Kairio treniruojama komanda tapo Estijos lygos reguliariojo sezono nugalėtoja, Marius Runkauskas ir Adomas Drungilas susigrūmė trileryje, kurio nugalėtojai paaiškėjo per antrąjį pratęsimą, Mindaugas Kuzminskas paėmė gerą pavyzdį iš komandos draugo Artūro Gudaičio, Saulius Kulvietis su Badalonos ekipa pratęsė gelbėjimosi misiją, o Adas Juškevičius ir Eimantas Bendžius buvo rezultatyviausi rungtynių žaidėjai, bet jų komandos pratęsė nesėkmių serijas ir pasitraukė iš kovos dėl kelialapių į atkrintamąsias varžybas.

Š.Vasiliauskas <br>G.Šiupario nuotr.
Š.Vasiliauskas <br>G.Šiupario nuotr.
A.Juškevičius<br>G.Šiupario nuotr.
A.Juškevičius<br>G.Šiupario nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Bendžius vasarą buvo nustebęs, kai sulaukė rinktinės trenerio skambučio.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Bendžius vasarą buvo nustebęs, kai sulaukė rinktinės trenerio skambučio.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 7:44 AM

Toks buvo praėjęs savaitgalis užsienio klubuose žaidžiantiems Lietuvos krepšininkams.

Streikas

Šarūnas Vasiliauskas išsiskyrė su „Trabzonspor“ klubu. Praėjusią savaitę visi Trabzono komandos užsieniečiai atsisakė treniruotis dėl du mėnesius vėluojančių atlyginimų, o „Trabzonspor“ vadovybė nusprendė nutraukti sutartis su visais streikavusiais krepšininkais.

Su Trabzonu atsisveikino ne tik Š.Vasiliauskas, kuris pelnydavo 14,4 taško ir pirmavo Turkijos lygoje pagal rezultatyvius perdavimus (vid. 5,9), bet ir Calebas Greenas (18,5 tšk.), Osirisas Eldridge‘as (16,1 tšk.), Brady Heslipas (16 tšk.), Paulas Harrisas (9 tšk.) ir Chrisas Obekpa (8,5 tšk.).

„Trabzonspor“ laimėjo 10 iš 25 rungtynių ir Turkijos lygoje užima 11-ąją vietą. Likus penkiems turams iki reguliariojo sezono pabaigos, Trabzono komanda nebeturi realių galimybių patekti į atkrintamąsias varžybas, bet dar nėra rami dėl išlikimo. Nuo „degančios“ 15-osios vietos „Trabzonspor“ skiria tik du taškai.

Debiutas

Tomas Dimša, savaitės pradžioje nutraukęs sutartį su Prienų-Birštono „Vytautu“, debiutavo Varėzės „Openjobmetis“ klube. Tiesa, per pirmąsias rungtynes jis žaidė vos 1 min., nė karto nemetė į krepšį ir daugiausiai nuo suolo stebėjo, kaip naujieji jo komandos draugai namie nugalėjo Emilijos Redžo „Grissin Bon“ ekipą 80:73.

„Openjobmetis“, kuriai atstovauja dar du buvę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Siima Sanderis Vene ir Mario Delašas, kovoja dėl kelialapio į Italijos lygos atkrintamąsias varžybas. Varėzės ekipa laimėjo 13 iš 26 rungtynių ir dalijasi septintąją vietą su Kantu „Red October“ ir Sasario „Banco di Sardegna“. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko keturi turai.

Pergalė

Arnoldas Kulboka ir Kapo d‘Orlando „Betaland“ džiaugėsi pirmąją pergale šiais metais. „Betaland“ sekmadienį išvykoje palaužė Brindizio „Happy Casa“ ekipą 75:74 ir nutraukė 14 pralaimėjimų seriją Italijos lygoje bei 20 pralaimėjimų seriją, skaičiuojant visus turnyrus.

Pergalę išplėšė prieš pat sireną dvitaškį pataikęs amerikietis Justinas Knoxas, kuris iš viso pelnė 27 taškus.

A.Kulbokos indėlis buvo labai menkas. 20-metis lietuvis žaidė 23 min., bet atakavo labai netaikliai ir pelnė tik 3 taškus (0/2 dvitaškių, 1/4 tritaškių). Daug naudingiau rungtyniavo „Happy Casa“ vidurio puolėjas Tautvydas Lydeka. Jis per 22 min. pelnė 10 taškų (5/7 dvitaškių) ir atkovojo 9 kamuolius.

Įdomu, kad „Betaland“ nesėkmių serija prasidėjo po to, kai ši komanda gruodžio 16 dieną „Serie A“ pirmojo rato rungtynėse namie nugalėjo Brindizio ekipą 67:66.

„Betaland“ per 26 turus iškovojo 6 pergales ir dalijasi paskutiniąją vietą su Pėzaro „Victoria Libertas“. „Happy Casa“ laimėjo 8 kartus ir lenkia tik du autsaiderius.

Atgimimas

Saulius Kulvietis su Badalonos „Joventut“ komanda veržiasi iš Ispanijos lygos lentelės dugno. „Žali-juodi“ nuo gruodžio vidurio iki kovo pabaigos pralaimėjo 13 iš eilės rungtynių, bet balandį per keturis mačus iškovojo tris pergales. „Joventut“ ypač gerai žaidė pastarosiose rungtynėse, kuriose sekmadienį namie sutriuškino Bilbao „Retabet“ ekipą 84:56 (šeimininkai jau pirmąjį kėlinį laimėjo 14:4!).

Tiesa, S.Kulviečio indėlis buvo kuklus – tik 2 taškai (1/2 dvitaškių, 0/3 tritaškių, 0/1 baudos) per 16 min. Naudingiausiai tarp nugalėtojų žaidė buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Nicolasas Laprovittola. Jis pelnė 22 taškus ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

„Joventut“ vis dar dalijasi paskutiniąją vietą. Ši komanda, kaip ir Sevilijos „Real Betis“, per 28 rungtynes iškovojo 7 pergales. Tačiau dvi autsaiderės vos vienu tašku atsilieka nuo „Retabet“ ir Saragosos „Tecnyconta“ komandų.

Finišas

Savaitgalį baigėsi Estijos lygos reguliarusis sezonas. Jo nugalėtoju įtikinamai tapo Donaldo Kairio treniruojamas Talino „Kalev-Cramo“ klubas, laimėjęs 25 iš 26 rungtynių.

Čempiono vardą ginantis „Kalev-Cramo“ vienintelį tašką prarado žaisdamas su antrąją vietą užėmusiu „Tartu Ulikool“ (19 pergalių), kuriam atstovauja Vytenis Čižauskas ir Julius Kazakauskas. „Valga-Valka“ (12 pergalių), kurioje žaidža Ernestas Bružas, užėmė ketvirtąją vietą.

Naudingiausiai tarp lietuvių žaidė V.Čižauskas. Jis pelnydavo 15,7 taško ir tarp rezultatyviausių lygos krepšininkų užėmė penktąją vietą. Tartu komandos lyderis taip pat buvo antras pagal rezultatyvius perdavimus (vid. 4,9) ir pagal perimtus kamuolius (vid. 2), ketvirtas pagal išprovokuotas pražangas (vid. 4,5), bet darydavo daugiausiai klaidų (vid. 3,4).

Sezono viduryje į Tartu persikėlęs J.Kazakauskas įmesdavo 10,5 taško ir lygoje buvo šeštas pagal atkovotus kamuolius (vid. 6,9). E.Bružas pelnydavo 7,2 taško.

Favoritai

Šeštadienį įvyko Latvijos krepšinio sunkiasvorių dvikova, kurioje „Ventspils“ namie nugalėjo Rygos VEF klubą 87:80. Ventspilio komandos aukštaūgis Julius Jucikas žaidė 16 min. ir pelnė 12 taškų (5/8 dvitaškių, 2/2 baudų). VEF atstovaujantis Arnas Labuckas negali žaisti dėl sunkios traumos.

Pagrindinius varžovus įveikęs „Ventspils“ išsaugojo lyderio poziciją. Ventspilio krepšininkai laimėjo 25 iš 27 rungtynių, rygiečiai – 19 iš 22. Trečiąją vietą užima „Jūrmala“ (20 iš 26), kurioje žaidžia Denisas Krestininas.

Trileris

Du Rumunijos lygoje žaidžiantys lietuviai dalyvavo krepšinio trileryje, kuriame Bukarešto „Steaua“ iššvaistė milžinišką persvarą, tačiau per antrąjį pratęsimą išvykoje palaužė Klužo „Banca Transilvania“ komandą 99:94 („Steaua“ antrajame kėlinyje triuškino varžovus 42:21, o po trijų kėlinių vis dar pirmavo dviženkliu skirtumu 66:56).

Rezultatyviausias rungtynių žaidėjas buvo „Steaua“ gynėjas Marius Runkauskas. Jis žaidė net 40 min. ir vien tolimais metimais surinko 27 taškus (0/3 dvitaškių, 9/12 tritaškių) bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis net 18 taškų pelnė iki pertraukos, o kitoje mačo dalyje buvo pritildytas.

„Banca Transilvania“ puolėjas Adomas Drungilas žaidė 17 min. ir įmetė 13 taškų (5/6 dvitaškių, 3/5 baudų).

Klužo komanda, laimėjusi 21 iš 28 rungtynių, lieka antrojoje vietoje. Trečiąją vietą dalijasi po 19 pergalių iškovojusios „Steaua“ ir „Oradea“, kurioje žaidžia Vaidas Kariniauskas ir Artūras Valeika.

Stipriausiai

Adas Juškevičius buvo rezultatyviausias Stambulo „Galatasaray“ žaidėjas, bet jo komanda gavo skambų antausį nuo beviltiškų autsaiderių ir, ko gero, atsisveikino su viltimis patekti į Turkijos lygos atkrintamąsias varžybas. „Galatasaray“ išvykoje pralaimėjo paskutiniąją vietą užimančiam Ušako „Muratbey“ klubui 78:85, o A.Juškevičius per 26 min. pelnė 22 taškus (1/2 dvitaškių, 6/9 tritaškių, 2/4 tritaškių). „Liūtai“ per 25 turus iškovojo 10 pergalių ir dalijasi devintąją vietą su „Istanbul“ klubu, kuriam dėl traumos negali padėti Deividas Dulkys. „Galatasaray“ nuo aštuntosios pozicijos atsilieka 3 taškais, o iki reguliariojo sezono pabaigos liko tik penki turai.

Eimantas Bendžius buvo rezultatyviausias Kompostelos Santjago „Obradoiro“ žaidėjas, bet jo komanda išvykoje po pratęsimo pralaimėjo Ispanijos lygos rungtynes San Sebastiano „Gipuzkoa“ ekipai 99:107. E.Bendžius per 35 min. pelnė 20 taškų (1/1 dvitaškio, 3/7 tritaškių, 9/10 baudų), atkovojo 8 kamuolius ir išprovokavo 6 pražangas. „Obradoiro“ patyrė jau penktą iš eilės pralaimėjimą (beje, dvejas pastarąsias rungtynes pralaimėjo po pratęsimo) ir pasitraukė iš kovos dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas. Santjago krepšininkai laimėjo 11 iš 28 rungtynių ir užima 13-ąją vietą.

Artūras Gudaitis puikiai žaidė dar vienose Italijos lygos rungtynėse. „Olimpia“ vidurio puolėjas per 26 min. pelnė 16 taškų (7/8 dvitaškių, 2/6 baudų) ir atkovojo 6 kamuolius, o jo komanda Lombardijos derbyje išvykoje pranoko Kantu „Red October“ klubą 98:93. Šįkart pasitempė ir kitas „Olimpia“ lietuvis Mindaugas Kuzminskas, per 18 min. pelnęs 10 taškų (1/3 dvitaškių, 2/4 tritaškių, 2/2 baudų) ir atkovojęs 6 kamuolius. Milano komanda laimėjo 21 iš 26 rungtynių ir Italijos lygoje užima pirmąją vietą.

Marius Grigonis nenuleidžia aukštai pakeltos kartelės. Berlyno ALBA gynėjas per Vokietijos lygos rungtynes su Liudvigsburgo „Riesen“ klubu žaidė 30 min. ir pelnė 14 taškų (3/4 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 5/5 baudų) bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus. ALBA namie įveikė artimiausius persekiotojus 96:86. „Albatrosai“ laimėjo 25 iš 29 rungtynių ir užima antrąją vietą. Trečiojoje pozicijoje likusi „Riesen“ atsilieka 3 taškais ir, galima sakyti, nebegrasina Berlyno krepšininkams. Bundeslygoje pirmauja 26 pergales iškovojęs Miuncheno „Bayern“.

Deniso Krestinino dvigubas dviženklis padėjo „Jūrmala“ ekipai išvykoje įveikti „Liepaja“ komandą 80:73. D.Krestininas atakavo labai netaikliai, bet per 22 min. pelnė 11 taškų (2/7 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 7/8 baudų), atkovojo 14 kamuolių ir išprovokavo 6 pražangas. 201 cm ūgio puolėjas šį sezoną pasiekė jau ketvirtą dvigubą dviženklį, o jo komanda Latvijos lygoje laimėjo 20 iš 26 rungtynių ir tvirtai užima trečiąją vietą.

Savaitgalio rezultatai

Europos taurė. Finalo antrosios rungtynės (iki 2 pergalių). Stambulo „Daruššafaka“ – Krasnodaro „Lokomotiv“ 67:59 (S.Wilbekinas 28, W.Cummingsas 10/ J.Raglandas 18, B.Qvale 12; serija 2:0). Naudingiausiu finalo žaidėju išrinktas S.Wilbekinas („Daruššafaka“). „Daruššafaka“ iškovojo pirmąjį klubo istorijoje tarptautinį titulą ir kelialapį į Eurolygą.

Adrijos lyga. Finalo trečiosios ir ketvirtosios rungtynės (iki 3 pergalių). Podgoricos „Budučnost“ – Belgrado „Crvena Zvezda“ 78:77 (N.Gordičius 17, Z.Nikoličius 12/ J.Feldeine‘as 19, A.Omičius 18) ir 77:73 (N.Gordičius 18, N.Ivanovičius 17/ T.Rochestie 14; serija 3:1). „Budučnost“ pirmą kartą tapo Adrijos lygos čempione ir iškovojo kelialapį į Eurolygą.

Ispanijos lyga. 27-asis turas. „Valencia“ – Vitorijos „Baskonia“ 81:77, Mursijos UCAM – „Fuenlabrada“ 82:62.

28-asis turas. San Sebastiano „Gipuzkoa“ – Santjago „Obradoiro“ (E.Bendžius 20, 8 atk.kam.) 107:99 (po pratęsimo), Badalonos „Joventut“ (S.Kulvietis 2, 1/5 metimų) – Bilbao „Retabet“ 84:56, Sevilijos „Real Betis“ – Burgoso „San Pablo“ (D.Gailius traumuotas) 96:101, „Fuenlabrada“ – Madrido „Real“ 75:90, „Baskonia“ – Lagūnos „Iberostar“ 100:94, Malagos „Unicaja“ – „Barcelona“ 80:78, Saragosos „Tecnyconta“ – „Valencia“ 74:97, Las Palmaso „Herbalife“ – UCAM 83:71, Andoros „MoraBanc“ – Madrido „Estudiantes“ 78:65.

Pirmauja: 1. „Real“ – 25, 2. „Baskonia“ – 20, 3. „Barcelona“ – 19, 4. „Valencia“ – 19, 5. „Unicaja“ – 17, ... 13. „Obradoiro“ – 11, 14. „San Pablo“ – 10, ... 17. „Joventut“ – 7.

Turkijos lyga. 25-asis turas. Ušako „Muratbey“ – Stambulo „Galatasaray“ (A.Juškevičius 22) 85:78, „Istanbul“ (D.Dulkys traumuotas) – Bandirmos „Banvit“ 65:72, „Trabzonspor“ – „Eskišehir“ 73:86, „Yešilgiresun“ – Stambulo „Fenerbahče“ 70:93, Stambulo „Bešiktaš“ – „Gaziantep“ 87:80, „Sakarya“ – Stambulo „Anadolu Efes“ 74:100, Bursos „Tofaš“ – Izmyro „Karšiyaka“ 94:75.

Pirmauja: 1. „Fenerbahče“ – 22, 2. „Tofaš“ – 20, 3. „Anadolu Efes“ – 18 (1 baudos taškas), 4. „Bešiktaš“ – 17, ... 9. „Istanbul“ – 10, 10. „Galatasaray“ – 10.

Italijos lyga. 26-asis turas. Kantu „Red October“ – Milano „Olimpia“ (A.Gudaitis 16, 6 atk.kam., M.Kuzminskas 10, 6 atk.kam.) 93:98, Brindizio „Happy Casa“ (T.Lydeka 10, 9 atk.kam.) – Kapo d‘Orlando „Betaland“ (A.Kulboka 3, 1/6 metimų) 74:75, Venecijos „Umana“ (G.Orelikas traumuotas) – Brešos „Germani“ 68:61, Varėzės „Openjobmetis“ (T.Dimša 0) – Emilijos Redžo „Grissin Bon“ 80:73, Turino „Fiat“ – Bolonijos „Virtus“ 65:67, Avelino „Sidigas“ – Pėzaro „Victoria Libertas“ 103:81.

Pirmauja: 1. „Olimpia“ – 21, 2. „Umana“ – 20, 3. „Germani“ – 18, 4. „Sidigas“ – 17, ... 7. „Openjobmetis“ – 13, ... 14. „Happy Casa“ – 8, 15. „Betaland“ – 6.

Graikijos lyga. 23-iasis turas. Atėnų „Panathinaikos“ (L.Lekavičius 2, 5 rez.perd.) – Rodo „Kolossos“ 87:63, Atėnų „Panionios“ – Pirėjo „Olympiakos“ 73:79.

Pirmauja: 1. „Panathinaikos“ – 23, 2. „Olympiakos“ – 19, 3. Patrų „Prometheas“ – 15, 4. PAOK – 15. Likus 3 turams iki reguliariojo sezono pabaigos „Panathinaikos“ užsitikrino pirmąją vietą, „Olympiakos“ – antrąją.

Vokietijos lyga. 29-asis turas. Berlyno ALBA (M.Grigonis 14, 7 rez.perd.) – Liudvigsburgo „Riesen“ 96:86, Jėnos „Science City“ (M.Mažeika 12) – Veisenfelso „Mitteldeutscher“ 61:75, Oldenburgo EWE – Viurcburgo „s.Oliver“ (V.Lipkevičius 0) 80:93, Braunšveigo „Lowen“ (Ž.Janavičius traumuotas) – Ulmo „ratiopharm“ 80:73, Bambergo „Brose“ – Tiubingeno „Tigers“ 97:63, Frankfurto „Skyliners“ (T.Websteris 32) – Miuncheno „Bayern“ 83:87.

Pirmauja: 1. „Bayern“ – 26, 2. ALBA – 25, 3. „Riesen“ – 22, ... 9. „s.Oliver“ – 15, ... 12. „Lowen“ – 13, 13. „Science City“ – 12.

Prancūzijos lyga. 28-asis turas. Po-Lako-Ortezo „Elan Bearnais“ – Le Mano „Sarthe“ 75:73, Šalono „Elan“ – Limožo CSP 86:83, „Cholet“ – „Monaco“ 72:89, Liono-Vilerbano ASVEL – Strasbūro SIG (D.Loganas 30) 76:73.

Pirmauja: 1. „Monaco“ – 21, 2. SIG – 19, 3. „Sarthe“ – 18, 4. ASVEL – 16, 5. Dižono JDA – 16.

Vieninga lyga. Minsko „Cmoki“ (Ch.Czerapowiczius 33) – „Chimki“ 79:82, Kazanės „Uniks“ – „Astana“ 90:75, Saratovo „Avtodor“ – „Cmoki“ 104:82.

Pirmauja: 1. Maskvos CSKA – 20 ir 2, 2. „Uniks“ – 18 ir 2, 3. Sankt Peterburgo „Zenit“ – 13 ir 5, 4. Krasnodaro „Lokomotiv“ – 13 ir 6, 5. „Chimki“ – 12 ir 9.

Lenkijos lyga. „Dąbrowa“ (P.Dambrauskas traumuotas) – Liublino „Start“ 99:82, Zgoželeco „Turow“ (K.Petrukonis 4) – Zeliona Guros „Stelmet“ (M.Gecevičius 12) 106:104, Košalino AZS (M.Kumpys 11) – Gdynės „Asseco“ 66:84, Sopoto „Trefl“ – Vloclaveko „Anwil“ 88:78.

Pirmauja: 1. „Anwil“ – 23 ir 7, 2. Torūnės „Polski Cukier“ – 21 ir 9, 3. Ostrovo „Stal“ – 21 ir 9, 4. „Stelmet“ – 20 ir 10, 5. „Dąbrowa“ – 19 ir 11, ... 9. „Turow“ – 17 ir 14, ... 13. AZS – 11 ir 19.

Austrijos lyga. Gmundeno „Swans“ (P.Gaidys 14, 5 praž.) – Velso „Flyers“ 86:71, „Graz“ – „Swans“ (P.Gaidys 11) 64:86.

Pirmauja: 1. Kapfenbergo „Bulls“ – 23 ir 6, 2. „Swans“ – 21 ir 8, 3. Traiskircheno „Lions“ – 21 ir 8.

Belgijos lyga. 26-asis turas. Briuselio „Basic Fit“ (A.Pečiukevičius 3) – Antverpeno „Giants“ 81:66, Leveno „Bears“ (E.Žabas 8) – Haselto „Limburg United“ 60:86.

Pirmauja: 1. „Ostende“ – 23 ir 3, ... 8. „Basic Fit“ – 8 ir 19, ... 10. „Bears“ – 5 ir 21.

Rumunijos lyga. 28-asis turas. Klužo „Banca Transilvania“ (A.Drungilas 13) – Bukarešto „Steaua“ (M.Runkauskas 27) 94:99 (po 2 pratęsimų), „Oradea“ (V.Kariniauskas 11, A.Valeika 10) – „Timišoara“ 74:70, „Sibiu“ – Piteščio „Argeš“ 84:77.

Pirmauja: 1. „Sibiu“ – 22, 2. „Banca Transilvania“ – 21, 3. „Steaua“ – 19, 4. „Oradea“ – 19.

Latvijos lyga. „Ventspils“ (J.Jucikas 12) – Rygos VEF (A.Labuckas traumuotas) 87:80, „Liepaja“ – „Jūrmala“ (D.Krestininas 11, 14 atk.kam.) 73:80.

Pirmauja: 1. „Ventspils“ – 25 ir 2, 2. VEF – 19 ir 3, 3. „Jūrmala“ – 20 ir 6, 4. „Ogre“ – 17 ir 9.

Estijos lyga. „Tartu Ulikool“ (J.Kazakauskas 10, V.Čižauskas nežaidė) – „Valga-Valka“ (E.Bružas 0) 98:86.

Galutinė reguliariojo sezono rikiuotė (po 26 rungt.): 1. Talino „Kalev-Cramo“ – 25, 2. „Tartu Ulikool“ – 19, 3. Raplos „Avis“ – 15, 4. „Valga-Valka“ – 12, 5. Pernu „Sadam“ – 11, 6. Talino „Kalev-TLU“ – 10, 7. Talino TTU – 6, 8. Talino „Audente“ – 0 (žaidė 14 rungt.).

Lietuvių statistikos vidurkiai. V.Čižauskas – 20 rungt., 28,7 min., 15,7 tšk., 4,9 rez.perd.

J.Kazakauskas – 14 rungt., 24,1 min., 10,5 tšk., 6,9 atk.kam.

E.Bružas – 25 rungt., 18,6 min., 7,2 tšk.

M.Mažeika (buv. „Kalev-Cramo“) – 1 rungt., 21,2 min., 8 tšk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?