EUROLYGA 2023

J. Štreimikytė-Virbickienė apie LMKL lygą: „Per penkiolika metų taip ir nesugebėjo patobulėti“

Penktadienio vakarą finišavo Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL), o čempionėmis joje tapo Kauno „Hoptrans-Sirenos“ 73:72 palaužusios Vilniaus „Kibirkštį“ ir serijoje iki trijų pergalių triumfavusios 3-1.

 J.Štreimikytė-Virbickienė pažėrė kritikos rungtynėse teisėjavusiems arbitrams.<br> Stop kadras
 J.Štreimikytė-Virbickienė pažėrė kritikos rungtynėse teisėjavusiems arbitrams.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2018, 12:43 PM, atnaujinta Apr 21, 2018, 1:10 PM

Nors ir patyrė skaudžią nesėkmę, vilniečių strategė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė savo auklėtinėms priekaištų neturėjo. Priešingai – ji gyrė krepšininkes už norą tobulėti.

„Ko pritrūko? Klauskite ne manęs, o rungtynėse teisėjavusių arbitrų. Aišku, čia tik mano emocijos. Pergalės įdės medalį, bet svarbiau tai, kad mano auklėtinės yra kaip nušlifuoti deimantai, kurios sugeba gerai mokytis, treniruotis. Joms yra viskas priešakyje, linkiu, kad ateityje jos išliktų tokios pačios natūralios“, – teigė „Kibirkšties“ strategė.

Tačiau kaip jau tampa tradicija, rungtynėse teisėjavę arbitrai ir vėl visiems neįtiko, o J.Štreimikytė-Virbickienė po pasibaigusios finalo serijos šiems nevengė labai kandžių replikų.

„Kitas sezonas dar toli, tik ką pabaigėme šį. Galbūt bus pasikeitimų. Labai malonu, kad lyga keičiasi, kadangi per penkiolika metų taip ir nesugebėjo patobulėti. Taip pat kaip ir teisėjai, atleiskite, nesugebėjo to padaryti. 

Dar kai aš žaidžiau, tai lyga buvo prasta, nes vis kažkas blogai būdavo, graibydavo už rankų ir panašiai. Pasiteisinimai visada būdavo tie patys – čia moterų krepšinis, mes irgi žmonės. Tai išmokykite moteris žaisti taip, kad ir jums malonu teisėjauti būtų. Manau, kad per penkiolika metų tą padaryti buvo įmanoma“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.