EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ sėkme pasidžiaugęs Rimas Kurtinaitis: „Jiems tai sveikatos nepridės“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis Lietuvos krepšinio lygos atkrintamąsias varžybas planuoja pasitikti ramiai – taip jį nuteikia vis stabilesnė komandos forma.

 R.Kurtinaitis.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 R.Kurtinaitis.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 R.Kurtinaitis.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 R.Kurtinaitis.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2018, 7:12 PM, atnaujinta Apr 29, 2018, 9:07 PM

Sostinės ekipa sekmadienį priešpaskutiniame LKL lygos reguliariojo sezono mače visiškai nesunkiai 110:68 susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubu ir pamažu pradeda galvoti apie kitą etapą.

„Neskirstome rungtynių į svarbias ir nesvarbias, apie tai kalbėjome ir per susirinkimą. Turime žaisti maksimaliai. Kiekvienas mačas mums turi ką nors duoti, juk to prireiks atkrintamosiose.

Džiugu, kad jau kelias pastarąsias rungtynes išlaikome susikaupimą“, – po pergalės prieš pasvaliečius kalbėjo R.Kurtinaitis.

Jau beveik nebėra abejonių, kad turnyro lentelėje reguliarųjį sezoną vilniečiai baigs antri, tačiau jų varžovai kol kas neaiškūs.

Labiausiai tikėtina, kad tai bus Utenos „Juventus“ arba Kėdainių „Nevėžio“ komandos.

Prieš prasidedant LKL ketvirtfinaliams, kurie startuos gegužės 11 dieną, R.Kurtinaitis tikisi išlaikyti dabartinę ekipos formą ir sulaukti iš rikiuotės iškritusių žaidėjų pagalbos.

Šiuo metu „Lietuvos ryto“ gretose yra du traumuoti krepšininkai – kelio girnelės skilimą patyręs Arnas Butkevičius ir ranką susižeidęs Jimmy Baronas.

Kol kas neaišku, kada tiksliai jie vėl pasirodys aikštėje.

„Dabar komandos fizinė forma gera, sumažinome krūvius. Nors gal tai dar kiek anksti ir įdomu, kaip dėliosis tas fizinis krūvis kai atkrintamosiose reikės žaisti kas antrą dieną“, – svarstė R.Kurtinaitis.

Paklaustas, ar potencialaus varžovo LKL finale, Kauno „Žalgirio“ patekimas į Eurolygos finalo ketvertą gali suteikti „Lietuvos rytui“ bent kokį pranašumą, R.Kurtinaitis kalbėjo atsargiai.

„Džiugu, kad „Žalgiris“ pateko į finalo ketvertą. Bet aš į LKL finalą dar nežiūriu, juk pirmiausia reikia ten patekti. Atkrintamosioe viskas bus kitaip.

Žinoma, „Žalgiriui“ Eurolygos finalo ketvertas sveikatos nepridės, tačiau mums reikia žiūrėti į save“, – teigė R.Kurtinaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.