EUROLYGA

LeBronas Jamesas: „Jonas Valančiūnas spardė mums užpakalius“

Pirmajame NBA čempionato Rytų konferencijos pusfinalyje Jono Valančiūno atstovaujama „Toronto Raptors“ 112:113 nusileido „Cleveland Cavaliers“. 

 Scanpix nuotr. 
 Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2018, 12:43 PM, atnaujinta May 2, 2018, 1:32 PM

Nepaisant to, kad „ Raptors" pralaimėjo, LeBronas Jamesas negailėjo pagyrų geram Jono Valančiūno žaidimui. 

„Jis puikiai žaidžia, buvo sunku prieš jį rungtyniauti, bandėme įvairias technikas. Jis spardė mums užpakalius trečiajame kėlinyje. Mums pasisekė, kad jam šiek tiek nesiklostė žaidimas ketvirtajame kėlinyje. Jis turėjo šešias ar septynias galimybes, tačiau tiesiog nekrito tie kamuoliai. Manau, Tristanas padarė puikų darbą bandydamas jį nuvarginti ketvirtajame kėlinyje bei pratęsimo metu“, – sakė L.Jamesas

Pratęsimo metu paskutinėmis sekundėmis „Toronto Raptors" ekipa paleido pergalę iš rankų. Serijoje iki keturių pergalių „Cavaliers" pirmauja 1-0. 

„Mes prametėme keletą metimų. Keletą svarbių metimų. Jie dažnai keitė žaidėjus, buvo agresyvūs gynyboje. Bet vistiek tai mūsų kaltė“, – po pralaimėjimo nutilusioje komandos rūbinėje kalbėjo 26-erių J.Valančiūnas.

„Raptors“ strategas D.Casey tikino, kad J.Valančiūnas turi pranašumą po krepšiu.

„Manau, kad Jonas žaidė tikrai labai gerai. Nors buvo laisvas ir prametė keletą metimų, Jonas žaidė tikrai gerai. „Cavaliers“ turėjo brangiai sumokėti už tą žemą penketą. Mes ir toliau tęsime šį planą. Jonas turi pranašumą po krepšiu ir toje pozicijoje atliko didžiulį darbą“, – sakė jis. 

Optimistiškai nusiteikęs buvo ir pats J.Valančiūnas: „Mes turime išlikti kartu. Reikia pasimokyti iš šio pralaimėjimo ir atsitiesti. Tai dar tikrai ne pabaiga. Esame geros formos, pasitikime savimi“, – sakė lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali transliacija: gėlių padėjimo ceremonija prie paminklų tremtiniams