EUROLYGA 2023

„Milwaukee Bucks“ nepaiso stereotipų – į pokalbį dėl vyriausiojo trenerio pozicijos kviečiasi moterį

San Antonijaus „Spurs“ trenerio asistentė Becky Hammon yra pirmoji moteris Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) pasiekusi tokias pareigas. Tačiau artimiausiu metu gali būti dar vienas istorinis ir analogų neturintis įvykis krepšinio pasaulyje.

B.Hammon turi istorinę progą.<br>AP nuotr.
B.Hammon turi istorinę progą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2018, 10:28 AM, atnaujinta May 5, 2018, 10:41 AM

Pasak vieno iš ESPN NBA lygos apžvalgininkų Adriano Wojnarowskio, „Milwaukee Bucks“ ekipa planuoja pasikviesti B.Hammon pokalbiui dėl vyriausiojo trenerio pozicijos.

Tiesa, ji nėra pagrindinė „Bucks“ kandidatė, o visą pretendentų sąrašą sudaro apie 10 pavardžių. „Spurs“ komandos kitas trenerio asistentas italas Ettorė Messina taip pat minimas kaip galimas Milvokio klubio vyriausiasis treneris.

Nuo 2014 metų Greggui Popovichiui „Spurs“ klube talkinanti B.Hammon 2015 metais atvedė San Antonijaus ekipą į triumfą NBA Vasaros lygoje. Moterų NBA lygoje (WNBA) ji žaidė 16 metų, per kuriuos šešiskart buvo patekusi į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.