EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytas“ siūlo pigiai bilietus į mačą su „Juventus“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas sugrįžta į „Siemens“ areną ir jau šį penktadienį pradės savo pasirodymą „Betsafe-LKL“ atkrintamosiose varžybose. Varžovas – septintąją vietą stipriausiose šalies pirmenybėse užėmęs Utenos „Juventus“, kuris šiemet žaisdamas prieš vilniečius krepšinio aistruoliams padovanojo ne vieną atkaklią dvikovą.

Vilniaus „Lietuvos rytas“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vilniaus „Lietuvos rytas“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-07 11:59

Pirmosios šių dviejų ekipų rungtynės įvyks jau šį penktadienį (gegužės 11 d.) „Siemens“ arenoje. Mačo pradžia – 18 val. 45 min.. Antrąsias serijos rungtynes „Lietuvos rytas“ žais gegužės 14 dieną Utenoje, o dar vienam mačui į didžiausią sostinės areną sugrįš gegužės 19 dieną.

Komandos ketvirtfinalio seriją žais iki trijų pergalių, o bilietus galima rasti vos nuo 5 eurų. Yra galimybė įsigyti ir dvejų rungtynių bilietą, kurio kaina šiuo metu yra vos 8 eurai.

Visiems abonementų turėtojams bilietais rūpintis nereikės, nes „Betsafe-LKL“ atkrintamąsias kovas jie stebės nemokamai!

„Lietuvos ryto“ bei „Juventus“ ekipos šį sezoną tarpusavyje žaidė penkis kartus ir vilniečiai visus mačus laimėjo, tačiau uteniškiai dvejas rungtynes pralaimėjo tik trimis taškais. Negana to, SIL-Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje vilniečiai pergalę iškovojo tik po pratęsimo bei itin atkaklios kovos.

„Lietuvos ryto“ komanda „Betsafe-LKL“ atkrintamąsias pasitinka su aistruolių pamėgtu šūkiu „Pirmyn, vilniečiai!“, kurį žaidėjai rungtynių pabaigoje skanduoja kartu su visais fanais.

Vilniaus klubas kviečia visus sostinės krepšinio mylėtojus į lemiamas šio sezono kovas, nes kartu mes – komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.