EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius apie tradiciją vaišinti komandos draugus: „Matyti, kas vertina tuos savo eurus“

Kauno „Žalgiris“ reguliarųjį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną trečiadienį baigė triuškinančia pergale savo aikštėje rezultatu 109:52 (28:24, 21:15, 31:13, 29:10) prieš Prienų-Birštono „Vytauto“ komandą. „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po tokių rungtynių apie susitikimą kalbėjo trumpai.

 Šarūnas Jasikevičius.<br> M.Patašiaus nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 10:47 PM, atnaujinta May 10, 2018, 10:34 AM

„Lengvos (rungtynės), gerai, kad jaunimas pažaidė. Manau, kad veteranai daugumoje situacijų žaidė susikaupę, tai yra malonu. Sakau, rytoj (ketvirtadienį, gegužės 10 d. – Red.) jau daugiau mažiau pradėsime ruoštis tiek play-off, tiek finaliniam ketvertui“, – sakė Š.Jasikevičius.

„Žalgirio“ strategas pasisakė apie susitarimą su Kėdainiu „Nevėžiu“ dėl atkrintamųjų varžybų grafiko ir žalgiriečių požiūrį į tradiciją už pelnytą 100-ąjį tašką pavaišinti komandos draugus.

– Kėdainių „Nevėžis“ sutiko nukelti antrąsias atkrintamųjų varžybų rungtynes. Ko gero, jūsų komandai tai yra svarbu?

– Svarbu. Nemanau, kad čia yra didžiulis įvykis. Manau, ir mes suprastume kitas komandas, kurioms reikėtų žaisti Europoje. Mums tikrai buvo svarbu. Dirbome su lyga kartu, kad iš tos situacijos išbristume. Sprendimus radome tikrai neblogus. Nėra čia kaip apeiti tą kalendorių ir didelį rungtynių skaičių. Gerai, kad dabar jau sužaidėme. Mums čia ne į naudą, bet yra tie keturi ratai ir reikia juos žaisti. Ir nieko čia nepadarysi.

– Rokas Jokubaitis pelnė šimtąjį tašką. Ar tai reiškia, kad jaunąjį žalgirietį užgrius finansinė našta ir jis turės pirkti skanėstus?

– Reiškia, kad jam pinigai gal būt nėra taip svarbu. Paskui per paskutiniąsias minutes labai matosi, kas vertina tuos savo eurus, o kas lengviau su jais skiriasi. Bet kiek žinau, Beno (Udrihas) už jį sumokės, nes su „baronka“ (nepelnė taškų – red. pastab.) išėjo.

Po reguliaraus sezono pabaigos, gegužės 11 dieną prasideda LKL atkrintamųjų etapas.

Ketvirtfinalio poros:

Kauno „Žalgiris“ – Kėdainių „Nevėžis“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“

Klaipėdos „Neptūnas“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“

Panevėžio „Lietkabelis“ – „Šiauliai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.