EUROLYGA 2023

Po pergalės LKL ketvirtfinalyje – Šaro susirūpinimas: pabrėžė, kas jį neramina

Kauno „Žalgirio“ komanda besirengdama svarbiausiam sezono mūšiui Eurolygos pusfinalyje, prieš šį dar sužaidė vienerias ketvirtfinalio rungtynes LKL.

Šarūnas Jasikevičius net ir po lengvos pergalės netryško džiaugsmu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius net ir po lengvos pergalės netryško džiaugsmu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 9:23 AM, atnaujinta May 13, 2018, 9:24 AM

Jose žalgiriečiai užtikrintai 95:70 nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“. Kai atrodytų, kad tai galėjo būti puiki pasiruošimo Eurolygai detalė, vis tik po mačo Šarūnui Jasikevičiui atrodė kiek kitaip. 

„Pirma pusė mums buvo sudėtinga. Kažkiek nevykdėme plano, varžovai sėkmingai žaidė, vėliau pradėjome kreipti dėmesį į detales ir pasidarė lengviau. Žaidžiame prieš geras komandas, bet jos visos žaidžia mažais penketais, neturime sprendimų prieš tuos standartinius „ketvirtus“ ir „penktus“ numerius. 

Pasiruošimui finalo ketvertui mums tai yra ne į naudą. Tikiuosi, kad vyrai sugebės iš naujo susikoncentruoti, suprasti, nes čia krepšinis visai kitoks, nei reiks žaisti Belgrade“, – tvirtino treneris.

Š.Jasikevičiui kliuvo treniruočių procesas, kuriam esą trukdo tokios rungtynės.

„Treniruočių proceso nėra, o tai labai blogai, nes žaidžiame kas antrą dieną. Iš kitos pusės, yra kaip yra, reikia eiti toliau. Dabar pailsėsime, turime savaitę, vėliau kibsime į darbus. Bus truputį daugiau treniruočių, gal vyrai iš naujo supras kiekvienos detalės svarbą, su tuo mums ir taip visą sezoną sekasi sunkiai“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.