EUROLYGA 2023

Sužibo vilties blyksnis: Ballų atžala sulaukė penkių NBA klubų dėmesio

Garsiosios Ballų šeimynos atžalai LiAngelo buvo prognozuojamas liūdnas scenarijus NBA naujokų biržoje, tačiau laikui bėgant sužibo mažas blyksnis vilties.

LiAngelo Ballas bando patekti į NBA.<br>G.Bitvinsko nuotr.
LiAngelo Ballas bando patekti į NBA.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 9:44 PM, atnaujinta May 23, 2018, 9:50 PM

JAV žiniasklaidoje skelbiama, kad į jį dėmesį atkreipė net penki klubai: „Oklahoma City Thunder“,  „Phoenix Suns“,  „Golden State Warriors“ ir  „Los Angeles Clippers“ bei  „Los Angeles Lakers“. 

LiAngelo dirbo bendroje Ballų surengtoje treniruotėje su kitais talentais, o jos metu krepšininkas turėjo pokalbį su Fynikso ir Oklahomos ekipų atstovais.

Skelbiama, kad po šios stovyklos Ballų atžalai bus suteikta galimybė dar papildomai parodyti savo sugebėjimus  „Lakers“, „Clippers“ ir „Warriors“ ekipoms.

Žaisdamas LKL, LiAngelo aikštėje praleisdavo po 25 minutes ir pelnydavo po 15,7 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir rinko 11,3 naudingumo balo.

Tačiau net tokia statistika jokių garantijų nedavė. Kai kurie specialistai griežtai įsitikinę – 19-mečiui krepšininkui NBA vietos, bent jau kol kas, nėra. 

Šeimos tėtis LaVaras ne kartą kalbėjo apie svajonę išvysti visus tris savo sūnus žaidžiančius NBA. Juos matyti šeimos galva norėtų „Lakers“ ekipoje. Kol kas Los Andželo ekipai atstovauja vienintelis vyriausias sūnus 20-metis Lonzo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.