EUROLYGA 2023

Žūtbūtinis mūšis dėl vietos LKL finale – trečiadienį Vilniaus arenoje

LKL pusfinalio serijoje po ketverių rungtynių yra lygu, o tai reiškia, kad trečiadienį „Siemens“ arenoje Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda žais lemiamą mačą dėl vietos finale. Į sostinę penktosioms serijos rungtynėms atvyksta Klaipėdos „Neptūnas“.

 Benas Madgenas veržiasi pro Tomą Delininkaitį.<br> M.Ambrazo nuotr.
 Benas Madgenas veržiasi pro Tomą Delininkaitį.<br> M.Ambrazo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-05 13:00, atnaujinta 2018-06-05 13:01

„Lietuvos ryto“ ir „Neptūno“ serijoje rezultatas po ketverių rungtynių yra 2-2, o abi komandos pasidalino po pergalę tiek namuose, tiek išvykoje. Tai reiškia, kad mačas trečiadienį žada būti itin atkaklus, o rungtynes „Siemens“ arenoje laimėjusi komanda jau šį šeštadienį pradės LKL finalo seriją su Kauno „Žalgiriu“ išvykoje.

„Siemens“ arenoje vilniečiai LKL atkrintamųjų metu iškovojo 3 pergales ir patyrė 1 nesėkmę. „Lietuvos rytas“ pralaimėjo tik pirmąjį pusfinalio serijos mačą su „Neptūnu“, tačiau praėjusį šeštadienį atsigriebė ir nugalėjo klaipėdiečius 74:67.

Dvejos iš ketverių serijos rungtynių baigėsi vienos iš komandų pergale mažiau nei 5 taškų skirtumu ir tik vienas mačas baigėsi dviženkliu skirtumu. Antrąsias pusfinalio serijos rungtynes „Lietuvos rytas“ Klaipėdoje laimėjo 67:49 ir tai buvo didžiausias skirtumas per keturis mačus.

Reguliariajame sezone abi ekipos taip pat pasidalino po dvi pergales.

Artėjančios rungtynės bus jau 106-osios komandos kapitonui Artūrui Jomantui LKL atkrintamosiose, o pagal šį rodiklį jis pavys antrąją vietą šiuo metu pagal šią statistinę kategoriją užimantį Paulių Jankūną.

Bilietai į „Lietuvos ryto“ rungtynes moksleiviams – 3 eurai, o 20 proc. nuolaida taikoma ir studentams bei senjorams. Žiūrovų mačo metu laukia ne tik atkakli dvikova aikštėje, bet ir tradicinėmis tapusios pramogos, žaidimai, klubo ir rėmėjų prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.