EUROLYGA 2023

Ilgametis „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys palieka klubą

Ilgametis Vilniaus „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys nusprendė po šio sezono palikti klubą. Apie tai jau informuota komandos vadovybė.

 M.Purlys paliks Vilniaus klubą.<br> D.Umbraso nuotr.
 M.Purlys paliks Vilniaus klubą.<br> D.Umbraso nuotr.
 M.Purlys sostinės klube dirba ilgiau nei dešimtmetį.<br> G.Šiupario nuotr.
 M.Purlys sostinės klube dirba ilgiau nei dešimtmetį.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-06-07 12:38, atnaujinta 2018-06-08 08:45

Lrytas.lt žiniomis, jį turėtų pakeisti Rolandas Jarutis. Jis šį sezoną dirbo trenerio Jono Kazlausko asistentu Kinijoje.

46-erių M.Purlys „Lietuvos ryte“ dirbo daugiau nei dešimtmetį – nuo 2007-ųjų pabaigos.

M.Purlys su nedidelėmis pertraukomis beveik visą laiką ėjo klubo direktoriaus pareigas, o nuo šio sezono pradžios, pasikeitus „Lietuvos ryto“ savininkams, tapo direktoriaus pavaduotoju.

Kol kas neaišku, kur toliau pasuks M.Purlio karjera. Lrytas.lt žiniomis, jis gali pretenduoti užimti direktoriaus postą Panevėžio „Lietkabelyje“.

Beje, M.Purlys palikti „Lietuvos rytą“ ketino jau praėjusį pavasarį. Nesėkmingai besiklostant sezonui, jis žiniasklaidai prabilo apie tai, kad nori prisiimti atsakomybę už komandos rezultatus.

„Noriu labai atsiprašyti visų, kam dar yra brangus „Lietuvos rytas“, kam ši komanda miela. Atsiprašyti gerbėjų ir Vilniaus miesto už tai, kokioje mes dabar esame situacijoje.

Ilgai kalbėjausi su klubo prezidentu ir jam pasakiau, kad sezoną turime baigti iškelta galva ir kad prezidentas turėtų mano pozicijai ieškoti kito žmogaus, nes klubui reikia pokyčių ir naujų idėjų“, – tada kalbėjo M.Purlys.

Po šio pareiškimo praėjus keliems mėnesiams, naujieji „Lietuvos ryto“ vadovai M.Purlį įtikino pasilikti klube. Šiam sezonui artėjant į pabaigą, jis „Lietuvos rytą“ palieka savo noru.

Sostinės klube vasarą įvyks ir daugiau permainų. Jau aišku, kad treneris Rimas Kurtinaitis nebetęs darbo ekipoje, o į jo vietą stos Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis. Su juo turėtų būti pasirašyta trejų metų sutartis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.