EUROLYGA 2023

Trys Lietuvos keturiolikmečių krepšinio rinktinės kovos dėl Baltijos taurės

Ketvirtadienį Anykščiuose prasideda tris dienas truksiantis tarptautinis keturiolikmečių vaikinų ir merginų Baltijos taurės turnyras.

Ketvirtadienį Anykščiuose prasideda tris dienas truksiantis tarptautinis keturiolikmečių vaikinų ir merginų Baltijos taurės turnyras.<br> LKF nuotr.
Ketvirtadienį Anykščiuose prasideda tris dienas truksiantis tarptautinis keturiolikmečių vaikinų ir merginų Baltijos taurės turnyras.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-07 10:51

Jame varžysis dvi Lietuvos vaikinų rinktinės, o su jomis kausis Latvijos ir Estijos ekipos. Merginų turnyre varžysis Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Baltarusijos ekipos.

„Turėjome tikrai stiprias atrankas į šio amžiaus rinktines, vyko treniruotės ir rungtynės tarpusavyje, po kurių paaiškėjo galutinės šių dviejų komandų sudėtys. Jos Anykščiuose varžysis dėl Baltijos taurės, o labiausiai pasižymėjusiems tai bus laiptelis į „Talentų U15 karta“ projektą. Nuo šio projekto iki oficialaus Europos U16 vaikinų krepšinio čempionato – vos vienas žingsnis. Todėl tikimės, kad šis žingsnis bus ir tvirtas, ir su geru pamatu į ateities aukštumas“, – sakė Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.