EUROLYGA 2023

Rimo Kurtinaičio agentas turi rimtų įtarimų: „Skaitykite tarp eilučių“

Įpusėjus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio serijai Rimą Kurtinaitį pasiekė nemaloni naujiena – Vilniaus „Lietuvos rytas“ kitam sezonui jau rado jam pamainą. Trenerio agentas Obradas Fimičius įsitikinęs, kad informacijos nutekėjimas – tyčinė ataka.

 R.Kurtinaitis po sezono turėtų palikti Vilniaus klubą.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 R.Kurtinaitis po sezono turėtų palikti Vilniaus klubą.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 O.Fimičius.<br> Twitter nuotr.
 O.Fimičius.<br> Twitter nuotr.
 R.Kurtinaitis.<br> T.Bauro nuotr.
 R.Kurtinaitis.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 7:15 AM, atnaujinta Jun 8, 2018, 9:24 AM

Praėjusį sekmadienį, prieš  ketvirtąsias rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“, pasirodė neoficiali žinia, kad šią vasarą sostinės komandos vairą vasarą perims Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis.

Nors 58-erių R.Kurtinaičio sutartis šiaip ar taip būtų pasibaigusi, klubo patyliukais įvykdytas sandoris specialistą pastatė į nepatogią situaciją.

Jis žino, kad sostinėje neužsiliks bet kokiu atveju, tačiau tuo pačiu turi mėginti kuo sėkmingiau užbaigti sezoną.

„Lietuvos ryto“ direktorius Darius Gudelis šią padėtį mėgino glaistyti viešai deklaruodamas pasitikėjimą R.Kurtinaičiu bei užsimindamas apie „galimą konkurentų norą nukreipti dėmesį nuo aikštės“.

Tiesa, nei D.Gudelis, nei pats D.Adomaitis pasirodžiusios naujienos nebandė neigti.

R.Kurtinaičio agentas O.Fimičius mano, kad informacijos paskleidimas pusfinalio įkarštyje buvo planuotas ir nukreiptas konkrečiai prieš trenerį.

„Man ši situacija keista. Praeityje esu dirbęs su Kauno „Žalgiriu“ ir esu tikras, kad gandus paskleidė ne jie. Tikrai žinau, kad Paulius Motiejūnas su tuo neturėjo nieko bendro.

Bet nėra jokių abejonių, kad tokia informacija buvo paskleista tyčia. Kažkas labai nenorėjo, kad Rimui pasisektų ir kad jis būtų finale. Tiksliai nežinau, kas tai. Kaip ir visi, galiu tik spėlioti“, – lrytas.lt kalbėjo O.Fimičius.

Pasiteiravus, ar ankstyvas R.Kurtinaičio „pakeitimas“ jam tapo staigmena, agentas retoriškai klausė – gal kažkas nenori aiškintis dėl jo ateities?

„Skaitykite tarp eilučių. Kažkas labai nenorėjo, kad Rimas būtų finale. Man, kaip agentui, logiška – jei Rimo nėra finale, nereikia nieko aiškinti visuomenei – jis dirbo nesėkmingai. O jei jis finale...

Noriu pasakyti, kad klubas priima sprendimus. Jei jie susitarė su D.Adomaičiu... Tai nėra geras kelias šiame versle. Ypač šitaip pasielgiant su žmogumi, kuris tiek daug nuveikė klubui“, – dėstė O.Fimičius.

Agentas pridūrė, jog kol kas R.Kurtinaičio ateities klausimo spręsti dar nepradėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.