EUROLYGA 2023

Punktualiausiu pripažintas Renaldas Seibutis: „Įaugę į kraują nuo mažų dienų“

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pasirašė rėmimo sutartį su oro linijomis „airBaltic”. Nauja sutartimi „airBaltic” įsipareigoja ne tik remti LKF, bet ir organizuoti įvairias interaktyvias akcijas bei prisidėti prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų tobulėjimo ir motyvacijos.

 R.Seibutis pripažintas punktualiausiu krepšininku.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 R.Seibutis pripažintas punktualiausiu krepšininku.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 2:12 PM, atnaujinta Jun 26, 2018, 5:46 PM

Vienas iš pavyzdžių – „airBaltic” pirmosios oficialios vyrų rinktinės treniruotės pradžioje apdovanojo punktualiausią žaidėją, pirmą žengusį ant parketo. Juo tapo Renaldas Seibutis, kuriam toks apdovanojimas, skrydis verslo klase bet kuria pasirinkta kryptimi iš Vilniaus, buvo didžiulė staigmena: „Iš tolo pamatęs, kad būriuojasi žmonės, norėjau gręžtis atgal. Jau galvojau, kad kažkas bus. Na, nėra ką ir sakyti. Dėkingas. Einu pasigirsiu į rūbinę, nekantrauju.

Visada stengiuosi būti punktualus, jau nuo mažų dienų tai įaugę. Vaikystėje buvome baudžiami už tai, bėgdavome „aikšteles“, todėl stengiuosi nevėluoti”.

Papildomai bus pasveikintas ir viena 2018-2019-ųjų metų Moksleivių krepšinio lygos nugalėtojų komandų ir kiekvienam komandos nariui bus įteikta po verslo klasės bilietą į bet kurį pasirinktą oro linijų skrydį iš Vilniaus.

„Lietuvos krepšinio federacija jau ir anksčiau, per EuroBasket 2011 Lietuvoje, yra dirbusi su „airBaltic”. Todėl labai džiaugiamės, kad oro linijos grįžta į mūsų rėmėjų šeimą. Ir LKF, ir „airBaltic” esame išsikėlę daug ateities strateginių tikslų. Mūsų vienas pagrindinių – patekti į Pasaulio čempionatą. Dar kartą labai džiaugiuosi ir ta proga noriu palinkėti abipusės naudos ir, žinoma, sėkmės”, – pirmadienį spaudos konferencijoje kalbėjo Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, „airBaltic” Lietuvos pardavimų vadovui Jevgenijui Kozyrevui įteikęs simbolinius marškinėlius.

Primename, Lietuvos rinktinė birželio 28 ir liepos 1 dienomis žais Pasaulio taurės atrankos rungtynes su Lenkijos ir Vengrijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.