EUROLYGA 2023

Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinės skirtingai pradėjo kovas Europos čempionato atrankoje

Lietuvos vyrų ir moterų 3×3 krepšinio rinktinės šeštadienį pradėjo kovas Rumunijoje vykstančioje Europos čempionato atrankoje. Lietuvos vyrų rinktine tapusi „Konfeti“ komanda su Evaldu Džiaugiu, Mintautu Bulanovu, Justinu Jogminu ir Tadu bei Justinu Nausėdais atrankos kovas A grupėje pradėjo pergalingai – lietuviai rezultatu 14:12 įveikė Gruzijos rinktinę ir žengė tvirtą žingsnį ketvirtfinalio etapo link.

 Lietuvos krepšinio 3x3 vyrų rinktinė dalyvauja Europos čempionato atrankoje.<br> LKF nuotr.
 Lietuvos krepšinio 3x3 vyrų rinktinė dalyvauja Europos čempionato atrankoje.<br> LKF nuotr.
 Lietuvos krepšinio 3x3 atrankos paskutinysis etapas vyko Kaune.<br> L.Bendinsko nuotr.
 Lietuvos krepšinio 3x3 atrankos paskutinysis etapas vyko Kaune.<br> L.Bendinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 1, 2018, 6:55 AM

Šeštadienį taip pat turėjusios vykti paskutinės grupės rungtynės su daugkartiniais Europos čempionais serbais buvo atidėtos, o nepasitaisius oro sąlygoms nukeltos į sekmadienį.

Ne taip sėkmingai kovos Europos čempionato atrankoje prasidėjo Lietuvos merginų rinktine tapusiai „Aikštelė-44“ komandai, kurią sudaro Rasa Knyzaitė, Livija Sakevičiūtė, Andra Gabalytė ir Kristė Druskytė.

Lietuvės A grupėje pralaimėjo abi žaistas rungtynes. Iš pradžių mūsų merginos rezultatu 14:17 nusileido Izraelio rinktinei, o vėliau 11:15 pralaimėjo ir šveicarėms.

Sekmadienį lietuvių laukia mačas su abu mačus taip pat pralaimėjusiomis slovakėmis ir vieną pergalę iškovojusia Nyderlandų rinktine.

Įvyko paskutinis Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato atrankos etapas

Šeštadienį Kaune įvyko paskutinis Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato atrankos etapas, kurio metu paaiškėjo paskutinės komandos, iškovojusios vietą jau sekmadienį vyksiančiame Lietuvos pirmenybių finale.

Vaikinų U-10 kategorijoje pirmąją vietą užėmė AMG komanda iš Kauno, už nugaros palikusi „Majamis 13“ iš Marijampolės ir „Vytauto brolius“.

Merginų U-12 kategorijoje pirmąją vietą iškovojo Kauno „Žalgirietės“, kurioms teko iššūkis kovoti ir prieš vaikinų komandas.

U-12 vaikinų grupėje triumfavo ir visas 5 įmanomas pergales iškovojo „Tritaškis“ iš Kauno. Už nugaros liko „Dream Team“, „Žemaitija“ ir „Kauno ereliai“.

U-14 merginų kategorijoje didelio vargo neturėjo dvi Kauno komandos – „4kalnai“ ir „Žalia balta“.

Itin atkaklios kovos virė U-14 vaikinų grupėje, kurioje nugalėtojais tapo „Kreivarankiai“ iš Kauno. Vienintelė iš Klaipėdos atvykusi ekipa „Jumex“ užėmė antrąją vietą, o trečiojoje pozicijoje liko „Velniai“ iš Kauno. Ketvirti – „Perkūnas“.

U-16 vaikinų grupės čempionais tapo ir vietą Lietuvos čempionato finalo etape iškovojo kauniečiai „Vanagai“, už nugaros sau palikę „MAMBA“ komandą.

Nemenkas galimybes tapti Lietuvos merginų U-18 rinktine turi šioje grupėje pirmąsias vietas užėmusios komandos iš Klaipėdos – „BELEKA“ ir „Rimtos2“. Jos iškovojo vietas finalo etape.

Stipriausia vaikinų U-18 komanda tapo „Rimti“ iš Kauno, aplenkę to paties miesto „Prognozuojam perkūną“ komandą. Treti liko „Maybachai420“.

Mėgėjų grupėje triumfavo „Strategija“, o į finalą taip pat pateko ir „Krekenava“ bei „Lengvai ir saldžiai“.

Jau sekmadienį (liepos 1-ąją dieną) Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato kovos finišuos finale, kuris vyks Kaune prie „Žalgirio“ arenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.