EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ trečius metus iš eilės laimėjo Eurolygos rinkodaros apdovanojimą

Patekęs tarp Eurolygos prizininkų krepšinio aikštelėje, Kauno „Žalgirio“ klubas sulaukė apdovanojimo ir už aikštės ribų. Tradiciniuose „Devotion Marketing Awards“ apdovanojimuose Eurolyga pasveikino produktyviausius rinkodaros (marketingo) projektus kuriančias Eurolygos ir Europos taurės komandas.

Kauno „Žalgirį“ Eurolyga apdovanojo už sėkmingą rinkodarą. <br> zalgiris.lr nuotr.
Kauno „Žalgirį“ Eurolyga apdovanojo už sėkmingą rinkodarą. <br> zalgiris.lr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 8:25 PM, atnaujinta Jul 4, 2018, 8:27 PM

Trečiąjį sezoną iš eilės „Žalgiris“ pateko tarp Eurolygos geriausiųjų ir vėl nuskynė sidabrinį apdovanojimą.

Šį kartą Lietuvos čempionų klubas buvo įvertintas už neeilinius pasiekimus bilietų pardavimo srityje. „Žalgirio“ arena buvo lankomiausia Eurolygoje, o prie žiūrovų anšlago prisidėjo ne tik komandos rezultatai, bet ir nemokamos rungtynių dienos pramogos, dovanos atkrintamųjų varžybų metu ir aistruolių patiriamos emocijos.

Auksinis apdovanojimas buvo įteiktas Miuncheno „Bayern“ komandai, kuri prieš sezoną įrengė krepšinio aikštelę tarp dviejų Miuncheno oro uosto terminalų ir ten sužaidė draugiškas rungtynes su Madrido „Real“ ekipa.

Trečioji vieta ir bronzinis apdovanojimas buvo skirtas Europos taurėje rungtyniaujančiam Krasnodaro „Lokomotiv“ klubui, kuris savo gerbėjus viso sezono metu džiugino kūrybiškais komiksų pasakojimais.

Į tris prestižinius prizus iš viso pretendavo 18 Eurolygos ir Europos taurės komandų. Devynis finalininkus atsijojo Eurolyga, o laimėtojus išrinko patys klubai, negalėję balsuoti už savo pačių deleguotus projektus.

Praėjusį sezoną „Žalgiris“ sidabro apdovanojimo buvo sulaukęs už pasaulinę fanų surašymo kampaniją, o prieš dvejus metus apdovanojimą atsiėmė už atnaujintą interneto televiziją „Žalgiris TV“, kuri pavertė komandą dar patrauklesne viešojoje erdvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.