EUROLYGA 2023

Aštuoniolikmetės pasiruošimą Europos čempionatui pradėjo Druskininkuose

Lietuvos merginų jaunių (U18) rinktinė vakar Druskininkuose pradėjo pasiruošimą Europos krepšinio čempionato B diviziono kovoms, kurios rugpjūčio 3-12 dienomis vyks Austrijoje. Lietuvės grupių etape susikaus su Albanijos, Šveicarijos, Bulgarijos, Izraelio ir Graikijos rinktinėmis.

 Aštuoniolikmetės krepšininkės pradėjo pasiruošimą.<br> Krepsinionamai.lt nuotr.
 Aštuoniolikmetės krepšininkės pradėjo pasiruošimą.<br> Krepsinionamai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 1:31 PM, atnaujinta Jul 5, 2018, 1:32 PM

Rinktinės vyriausiasis treneris Dalius Ubartas dar kartą pabrėžė, kad rinktinei keliamas tik vienas tikslas – grįžti į aukščiausią divizioną.

„Džiugu, kad visos žaidėjos suvažiavo sveikos ir nusiteikusios rimtam darbui. Geras oras taip pat nuteikia geranoriškam darbui. Laikas ribotas, trumpas, o darbų laukia tikrai daug. Pradedame fizinį pasiruošimą, kuris truks tris dienas, taip pat pradedame rimtą bendradarbiavimą su LSU mokslininkais. Vyks visapusiški, išsamūs testai, tyrimai tiek pasiruošimo, tiek ir čempionato metu. Gausime labai daug informacijos apie žaidėjų fizinę būklę, nuovargį, visus parametrus. Tai manau tikrai palengvins mūsų darbą.

Čempionate mums yra vienas tikslas – sugrįžti į A divizioną ir šio tikslo esame labai rimtai nusiteikę siekti. Manau esame pajėgūs įgyvendinti šį uždavinį, o ateitis parodys, nes visada yra visokių faktorių, traumų, netikėtumų, bet tikimės, kad viskas bus gerai“, – kalbėjo strategas.

Pasiruošimo metu Lietuvos merginų jaunių rinktinė sužais po dvi kontrolines rungtynes su Baltarusijos ir Latvijos bendraamžėmis ir dalyvaus „Baltic Cup“ turnyre Latvijoje, kur dar kartą išmėgins jėgas su Latvijos ekipa ir susikaus su Švedijos ir Estijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.