EUROLYGA 2023

Vilniaus „Ryto“ komanda kimba į darbus: pasirašyta sutartis su E. Bendžiumi

Vilniaus „Ryto“ komanda pradeda žaidėjų komplektavimo darbus ir į komandą prisiviliojo Dainiaus Adomaičio trokštamą žaidėją.

Eimantas Bendžius žais sostinės klube.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Eimantas Bendžius žais sostinės klube.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 2:59 PM, atnaujinta Jul 5, 2018, 4:50 PM

Sostinės klubas sukirto rankomis dėl ilgalaikio kontrakto su 28-ejų metų 208 cm ūgio puolėju Eimantu Bendžiumi. Tokią informaciją lrytas.lt patvirtino pats krepšininkas.

„Sprendimą priėmiau pasitaręs su šeima. Sudėjom pliusus ir minusus. Ryto” pasirinkimui turėjo įtakos ir treneris Dainius Adomaitis. Sąlygas klubas pasiūlė labai geras, kurios tenkino mane ir mano šeimą“, – teigė jis. 

Lietuvos rinktinės žaidėjas pastaruosius trejus metus žaidė Ispanijoje, kur atstovavo Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“ komandai. 

Per 23 minutes praleistas aikštėje jis įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo 4,1 kamuolio ir atlikdavo 0,7 rezultatyvaus perdavimo. 

E.Bendžiui žaidimas Lietuvoje, o tuo labiau Vilniuje nebus naujiena. Jis sostinės ekipai jau atstovavo 2010–2014 metais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.