EUROLYGA 2023

Pirmasis „Lietkabelio“ naujokas – Vytenis Lipkevičius

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas pradėjo sudėties komplektavimo darbus. Pirmuoju naujoku tapo Vytenis Lipkevičius, su kuriuo pasirašyta sutartis pagal formulę „1 plius 1“.

 Vytenis Lipkevičius kitą sezoną žais „Lietkabelyje“.<br> kklietkabelis.lt nuotr.
 Vytenis Lipkevičius kitą sezoną žais „Lietkabelyje“.<br> kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 4:12 PM, atnaujinta Jul 12, 2018, 4:13 PM

29-erių puolėjas į Lietuvą sugrįžta po sezono pertraukos, kurį praleido Viurcburgo „s.Oliver Baskets“ ekipoje Vokietijoje. Prieš tai iš Vilkijos kilęs žaidėjas rungtyniavo trijose Kauno komandose („LSU-Atlete“, „Baltuose“ ir „Žalgiryje“), o taip pat gynė Prienų klubo garbę.

V.Lipkevičius savo laimėjimų kolekcijoje turi net 5 Lietuvos krepšinio lygos (LKL) aukso žiedus, tris Baltijos krepšinio lygos (BBL) aukso medalius, kartą jis padėjo „Žalgiriui“ laimėti šalies taurę, o su Lietuvos 20-mečių rinktine iškovojo sidabro medalius.

Prabėgusiame sezone Vokietijos pirmenybėse V.Lipkevičius aikštelėje praleisdavo po 21 minutę, įmesdavo po 6,2 taško (61,1 proc. dvitaškiai), atkovodavo po 2,8 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po +6,1 naudingumo balo.

Prieš išvykdamas į Vokietiją V.Lipkevičius sužaidė solidų sezoną LKL pirmenybėse, kur su „Vytauto“ apranga per 28 minutes pelnydavo po 11,1 taško, sugriebdavo po 4,5 kamuolio, atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po +13,3 naudingumo balo.

„Lietkabelis“ taip pat turi sutartis su Tomu Rimša, Dominiku Mavra ir Donatu Taroliu. Vyriausiuoju treneriu praėjusią savaitę paskirtas Gintaras Kadžiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.