EUROLYGA 2023

Enesas Kanteris: „Man mirtimi grasina 3-4 kartus per savaitę“

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubo „New York Knicks“ vidurio puolėjas turkas Enesas Kanteris prisipažino, kad jam reguliariai grasinama mirtimi. 26-erių metų krepšininkas neteko Turkijos pilietybės už tai, kad kritikavo šios šalies prezidentą Recepą Tayyipą Erdoganą. E.Kantero už tai išsižadėjo net ir jo šeima.

 Enesui Kanteriui nuolat grasinama mirtimi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Enesui Kanteriui nuolat grasinama mirtimi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2018, 9:03 AM

„Aš ne tik gaunu neapykantos kupinus laiškus. Man po 3-4 kartus per savaitę yra grasinama mirtimi“, – krepšininko žodžius cituoja „Fox News“. – Niekada negali žinoti, ar jų ketinimai yra realūs. Tai – beprotybė. Pradžioje aš dar fotografuodavau grasinimus kompiuterio ekrane, bet po kurio laiko tų pranešimų tapo tiek daug, jog nusprendžiau daugiau neeikvoti savo jėgų. Tai yra gerokai šlykštu.“

Šveicarijoje gimęs E.Kanteris praėjusiame 2017-2018 metų NBA sezone sužaidė 71 rungtynes, per kurias aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 25,8 min., pelnydavo po 14,1 taško, atkovodavo po 11 kamuolių po krepšiais, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 0,5 metimo ir klysdavo po 1,7 karto.

Per savo karjerą NBA turkas sužaidė 516 susitikimų, o jo rezultatyvumo vidurkis yra 11,7 taško. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.