EUROLYGA 2023

Stebina it plienas tvirtas LeBrono Jameso kūnas? Paaiškino, kiek tai kainuoja

Atskleidus Cristiano Ronaldo sveikatos tyrimo duomenis pasaulis tiesiog išsižiojo – paaiškėjo, kad 33 metų vieno geriausių futbolininkų istorijoje kūnas – tarsi 23-ejų metų vaikino.

 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> Scanpix nuotr.
 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> Scanpix nuotr.
 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> Scanpix nuotr.
 L.Jamesas daug investuoja, kad išlaikytų puikią sportinę formą.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 8:09 AM

Tokie duomenys – išskirtiniai, tačiau krepšinio pasaulis taip pat turi savo dievą, kuris gali pasigirti ypatingai duomenimis.

Taip, tai LeBronas Jamesas. Būdamas 33 metų Karalius Jamesas sužaidė visas 82 reguliariojo sezono rungtynes ir tai padarė pirmąjį kartą. Tačiau L.Jamesas nesustojo – įveikė ir 22 atrkrintamųjų dvikovas, o svarbiausia – demonstravo nuostabų krepšinį.

L.Jameso gebėjimas ne tik žaisti, bet ir tai daryti nuostabiai pavergė daugybę sirgalių. Tačiau jo galia – ne tik duota gamtos. L.Jamesas daugybę valandų leidžia sportuodamas ir savo kūnui per metus skiria septynženklę sumą.

„Business Insider“ atskleidė, kaip L.Jamesas tobulina savo kūną.

● L.Jameso išlaidos kūno priežiūrai siekia septynženklę sumą. Malcolmas Gladwellas yra atskleidęs, kad apie pinigus jam užsiminė L.Jameso verslo partneris Maverickas Carteris. Jis sakė, kad suma siekia 1,5 milijono JAV dolerių.

● L.Jameso buvęs komandos draugas Mike'as Milleris pasakojo, kad NBA žvaigždė į savo kūną žiūri tarsi į investiciją.

„Jis tam skiria labai daug pinigų. Daug žmonių mano, kad tokios išlaidos yra daug, tačiau tos išlaidos ilgalaikėje perspektyvoje jam leidžia uždirbti daug daugiau pinigų“, – „Bleacher Report“ kalbėjo M.Milleris.

● L.Jamesas savo kūnu rūpinasi ne vienas – su juo dirba ištisa komanda. Vienas geriausių krepšininkų pasaulyje turi gausų personalą – nuo fizinio pasirengimo trenerių, masažo specialistų iki virtuvės šefų.

Pasak ESPN, kai 2015 metais L.Jamesas pajuto nugaros skausmus, jis susisiekė su Davidu Alexanderiu. Su šiuo fizinio pasirengimo treneriu jis dirbo dar Majamyje. D.Alexanderis jam rekomendavo Donnie Raimoną – buvusį jūrų pėstininką, kuris yra biomechanikos ekspertas.

D.Raimonas L.Jamesui padėjo sustiprinti korpusą. Tai jam padėjo sutvarkyti visas nugaros problemas. Netrukus L.Jamesas D.Raimoną pasamdė ilgam laikui.

● L.Jamesas yra pamišęs dėl fizinių treniruočių. Jis sakė, kad savo namuose yra pasidaręs tokias sporto sales, kokios buvo „Miami Heat“ ir „Cleveland Cavaliers“ klubuose.

 

● Didžioji L.Jameso fizinių treniruočių dalis skirtos pasiruošimui ar atsigavimui po rungtynių. Jis yra pirmasis profesionalus sportininkas, kuris investavo į krioprocedūrų kambarį.

● L.Jamesas taip pat labai mėgsta hiberbarines deguonies terapijas. Tai padeda kūnui greičiau ir gausiau pasisavinti deguonį. Tai taip pat padeda susitelkti.

● L.Jamesas taip pat dėvi specialias trumpikes, batus, sportinių rūbų rankoves, skirtas didinti kraujo apytaką.

● L.Jamesas šiuos rūbus visuomet dėvi ir per skrydžius. Jis taip pat naudoja specialią elektrostimuliacijos mašiną, skirtą pašalinti toksinus.

● Ir nors savo arsenale turi daugybę technologinių mašinų, L.Jamesas neatsisako ir paprastų procedūrų. Pavyzdžiui – ledo vonios.

● L.Jamesas turi savo virtuvės šefą. Krepšininkas yra sakęs, kad bando vengti raudonos mėsos ir cukraus, tačiau kartais suklumpa.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.