EUROLYGA 2023

„Lietkabelio“ treneris apie naujieną dėl brolių Lavrinovičių: „Nelabai supratau“

Panevėžio „Lietkabelio“ trenerio Gintaro Kadžiulio teigimu, savaitgalį pasirodžiusios naujienos apie tai, kad broliai Lavrinovičiai tikrai nebelaukiami Panevėžyje – ne visiškai tikslios.

 Broliai Lavrinovičiai.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2018, 6:08 PM, atnaujinta Jul 30, 2018, 6:20 PM

„Nelabai supratau tos žinios. Jų vietos sudėtyje šiai dienai vis dar laisvos ir nė vienam žaidėjui nėra užtrenktos durys“, – pirmadienį sakė G.Kadžiulis.

Treneris patvirtino, jog 38-erių Darjušas ir Kšištofas nėra prioritetų sąrašo viršuje, tačiau jų kandidatūros galutinai neatmetė.

„Taip, broliai nėra pirmas pasirinkimas ir šią minutę turime planų su kitais žaidėjais, bet neatmetame jokių galimybių. Juk niekada nežinai, kas bus po savaitės ar dviejų, kaip seksis formuoti komandą“, – kalbėjo jis.

Kol kas neaišku, ar broliai Lavrinovičiai apskritai tęs karjeras.

Šeštadienį laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ jie juokavo apie naujienas iš „Lietkabelio“ fronto bei neslėpė, jog būtų nieko prieš pažaisti dar sezoną.

„Kaip jaučiamės? Labai gerai – šiandien kaip tik sužinojome, kad netekome darbo, – juokėsi jie. – Bet dar galėtume pabėgioti kur nors netoli namų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.