EUROLYGA 2023

Donaldas Trumpas NBA žvaigždę LeBroną Jamesą pavadino buku žmogumi

JAV prezidentas Donaldas Trumpas, stebėjęs CNN kanalu rodytą interviu su NBA žvaigžde ir „Los Angeles Lakers“ ekipos naujoku LeBronu Jamesu, ir vėl nenustygo – iškart po laidos socialiniame tinkle žaidėją išvadino buku žmogumi.

 LeBronas Jamesas ir Donaldas Trumpas<br> Scanpix.com
 LeBronas Jamesas ir Donaldas Trumpas<br> Scanpix.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-06 11:07, atnaujinta 2018-08-06 14:32

CNN laidoje, kurią vedė Donas Lemonas, savo požiūrį į JAV prezidentą ir vidaus politiką pareiškė žodžio kišenėje neieškantis L.Jamesas. Pasibaigus laidai, JAV prezidentas twitter socialiniame tinkle parašė: „Iš LeBrono Jameso dabar ėmė interviu kvailiausias televizijos žmogus Donas Lemonas. Jis darė taip, kad LeBronas atrodytų protingai, o tai nėra lengva. Aš labiau mėgstu Mike'ą (Jordaną – aut.past.)“.

Pokalbio metu L.Jamesas pasisakė apie D.Trumpą, teigdamas, kad politikas ir šalies vadovas sportu naudojasi tam, kad skaldytų amerikiečius.

„Per kelis mėnesius pastebėjau, kad jis naudojasi sportu, kad mus skaldytų. Ir aš to negaliu suprasti. Aš negaliu to nepastebėti ir, juolab – tylėti. Pradėjęs sportuoti aš pirmą kartą savo gyvenime atsidūriau šalia baltaodžių. Aš turėjau galimybę su jais susipažinti, juos pažinti – kaip ir jie turėjo galimybę pažinti mane. Ir su jais susidraugauti. Ir aš sau sakau: „Vau, tai viskas dėl sporto“, – kalbėjo L.Jamesas.

33-ejų garsenybė tikino, kad nesirengia susitikinėti su JAV prezidentu D.Trumpu.

„Jei reikėtų susitikti su šiuo prezidentu, aš paprasčiausiai su juo nesusitikčiau. Mieliau susitikčiau su Baracku Obama. D.Trumpas apnuogino požiūrį į tamsiaodžius. Jis tokią savo poziciją turėjo visada. Bet būtent toks prezidentas suteikė žmonėms... paprasčiausiai leido žmonėms savęs nekontroliuoti. Dabar visi meta įžeidimus tiesiai į veidą“, – kalbėjo NBA žvaigždė.

Jis taip pat neatsakė, ar pabaigęs karjerą pasuks politiko keliu.

Nesutarimai tarp D.Trumpo ir L.Jameso pagreitį įgavo dar prieš pusmetį, kai žaidėjas JAV vadovą pavadino idiotu socialiniuose tinkluose.

Tuomet FOX žurnalistė Laura Ingraham iškart atkirto, kad šis privalo užsičiaupti ir labiau koncentruotis į krepšinį.

L.Jamesas palaikė NBA čempionų „Golden State Warriors“ žaidėjų akciją, kai D.Trumpas nutarė nekviesti į priėmimą ekipos lyderio Stepheno Curry. Tuomet žvaigždė eilinį kartą apkaltino prezidentą rasizmu.

„Mes visi žinome C.Curry. Jis yra paklusnus pilietis, puikus vaikinas, turi gerą šeimą, yra puikus tėvas, daug vaikų. Man labai patinka, ką jis daro. Nėra jokių prielaidų ant jo pulti. Man atrodo, kad D.Trumpas bando užsidirbti politinius taškus sportininkų sąskaita. Galima pamatyti begalę pavyzdžių, kaip jis bando per sportą skaldyti, nors sportas ir yra tam, kad vienytų“, – pasakė L.Jamesas interviu CNN.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.