EUROLYGA 2023

JAV prezidento ir L. Jameso kare – netikėtas D. Trumpo žmonos pareiškimas

LeBronas Jamesas praėjusią savaitę pradžiugino daugelį savo gerbėjų ne tik dėl pasiekimų krepšinio aikštėje, tačiau ir dėl kilnaus poelgio parodyto savo gimtajame mieste, kai ten duris atvėrė jo įsteigta mokykla, kurioje galės mokytis į socialinės rizikos grupę patenkantys vaikai.

 Apie L.Jamesą kitokią nuomonę nei D.Trumpas, turėjo jo žmona Melania.<br> Lrytas.lt montažas
 Apie L.Jamesą kitokią nuomonę nei D.Trumpas, turėjo jo žmona Melania.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2018, 8:03 PM

Dauguma asmenų už tokį poelgį žarstė sportininkui pagyras, tačiau gražių žodžių laviną sugadino JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimas, kuriame krepšininką jis pavadino buku žmogumi.

Žodžių karas tęsiasi, o kalbos apie L.Jameso ir šalies vadovo santykius ir toliau nerimsta. Jas dar labiau pakurstė D.Trumpo žmonos Melanios Trump požiūris į krepšininką.

M.Trump atstovė spaudai Stephanie Grisham išplatino pranešimą, kuris daugeliui pasirodė netikėtas, mat jame ne tiesiogiai, tačiau buvo išdėstyta D.Trumpui priešinga nuomonė apie L.Jamesą.

„Panašu, kad LeBronas dirba tam, kad atliktų gerus darbus mūsų jaunajai kartai. Kaip ir visada, pirmoji šalies ponia skatina kiekvieną atvirai diskutuoti apie problemas, su kuriomis vaikai susiduria šiomis dienomis. 

M.Trump apkeliavo šalį kalbėdama su vaikais apie jų gerovę, sveiką gyvenseną, atsakingą elgesį. Ji tikrai neatsisakytų apsilankyti ir naujoje mokykloje Akrone“, – buvo teigiama pranešime.

Milžiniška diskusijų banga kilo po to, kai stebėjęs CNN kanalu rodytą interviu su L.Jamesu, iškart po laidos D.Trumpas socialiniame tinkle žaidėją išvadino buku žmogumi.

„Iš LeBrono Jameso dabar ėmė interviu kvailiausias televizijos žmogus Donas Lemonas. Jis darė taip, kad LeBronas atrodytų protingai, o tai nėra lengva. Aš labiau mėgstu Mike'ą (Jordaną – aut.past.)“, – rašė D.Trumpas. 

Manoma, kad D.Trumpas įgelti krepšininkui nusprendė galimai dėl to, jog televizijos laidoje L.Jamesas pats įkirto D.Trumpui, teigdamas, kad politikas ir šalies vadovas sportu naudojasi tam, kad skaldytų amerikiečius.

Tai jau nebe pirmas kartas, kai L.Jamesas bei D.Trumpas kariauja socialiniuose tinkluose. 

Štai pavyzdžiui L.Jamesas palaikė NBA čempionų „Golden State Warriors“ žaidėjų akciją, kai D.Trumpas nutarė nekviesti į priėmimą ekipos lyderio Stepheno Curry. Tuomet žvaigždė apkaltino prezidentą rasizmu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje