EUROLYGA 2023

Į Graikiją sugrįžęs Jonas Mačiulis: „Esu laimingas, kad pasirašiau sutartį su AEK“

Lietuvos rinktinės puolėjas 33-ejų metų 198 cm ūgio Jonas Mačiulis vyksta į Atėnus, kur sudarė vienerių metų kontraktą su Graikijos sostinės AEK klubu.

Jonas Mačiulis džiaugiasi, kad grįžta į Atėnus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Mačiulis džiaugiasi, kad grįžta į Atėnus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 12:50 PM, atnaujinta Aug 11, 2018, 2:18 PM

„Esu labai laimingas, kad pasirašiau sutartį su AEK. Aš grįžtu į šalį ir miestą, kuriuos myliu ir gerai pažįstu. Aš čia praleidau puikius metus. Laukiu treniruočių pradžios OAKA arenoje ir ketinu savo žaidimu nenuvilti AEK aistruolių“, – J.Mačiulį cituoja oficiali AEK svetainė.

Praėjusį sezoną AEK iškovojo FIBA Čempionų lygos ir Graikijos taurės. 

„Tikimės, kad artėjantis sezonas bus panašus į praėjusįjį. Viliuosi, kad čia surasiu dar daugiau draugų, kurie mus palaikys tokiame varginančiame sezone. Mes tai stengsimės pasiekti visi drauge. Norime sukurti darnų ir stiprų kolektyvą, kuriam vadovaus išmanantis treneris. Žadame būti konkurencingi tiek Graikijoje, tiek Europoje. Visiems linkiu sėkmės ir laukiu, kada galėsiu su visais susitikti ir artimiau susipažinti naujajame sezone“, – kalbėjo J.Mačiulis.

2012-2014 metų sezonuose mūsiškis žaidė Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje, o vėliau ketverius metus gynė ispanijos sostinės Madrido ekipos „Real“ garbę.

Praėjusio sezono pabaigoje J.Mačiulis perėjo į Rusijos Krasnodaro komandą „Lokomotiv“ ir VTB Vieningoje lygoje vidutiniškai per rungtynes aikštėje praleisdavo po 26 minutes, pelnydavo po 9,5 taško, atkovodavo po 6 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei rinkdavo po 11,7 naudingumo balo.

Artėjantį sezoną J.Mačiulis FIBA Čempionų lygos turnyre kausis vienoje grupėje su Panevėžio „Lietkabeliu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.