EUROLYGA 2023

D. Giannakopoulos atlyžo: „Panathinaikos“ klubas pasiruošęs taikytis su Eurolyga

Praėjusiame sezone su Eurolygos vadovybę ne vieną konfliktą turėjęs Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos linkęs užkasti karo kirvį.

„Panathinaikos“ savininkas D.Giannakopoulos pasiruošęs taikytis su Eurolyga.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Panathinaikos“ savininkas D.Giannakopoulos pasiruošęs taikytis su Eurolyga.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2018, 7:10 AM

Graikų komandos vadovas nusprendė išplatinti pranešimą, kuriame jis atsiprašo už savo žodžius.

„„Praėjusį sezoną, tiek aš pats, tiek „Panathinaikos“ vadovybė buvo įsitikinę, kad ir krepšinio aikštelėje, ir už jos ribų su mumis buvo elgiamasi nederamai bei negavome pelnytos pagarbos. Tikime, jog tokie dalykai baigsis“, – teigiame D.Giannakopouloso pranešime.

Vėliau graikais atsiprašo už savo žodžius.

„Klubo reakcijos buvo tokios dėl jau minėtų priežasčių, kurios nėra susijusios su mūsų atsidavimu ir meile krepšiniui. Tad noriu atsiprašyti kiekvieno, kuris dėl mano reakcijų ar pasakytų žodžių buvo įžeistas. Atėnų „Panathinaikos“ komanda toliau bendradarbiaus su Eurolyga ir sieks geriausios naudos krepšiniui bei visiems akcininkams“, – tokiais žodžiais užbaigiamas pranešimas.

Aršiai Eurolygą ir jos vadovus kritikavęs D.Giannakopoulos susilaukė lygos sankcijų, kurios draudė graikui stebėti rungtynes gyvai. Tačiau „Panathinaikos“ savininkas draudimų nepaisė ir viešai pasirodydavo klubo rungtynėse bei buvo baudžiamas šimtatūkstantinėmis baudomis.

„Panathinaikos“ komanda kitiems Eurolygos klubams buvo išsiuntinėjusi vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas teisėjų klaidos. Taip pat, buvo sudarytas ir juodasis arbitrų sąrašas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.