EUROLYGA 2023

Krepšinis iš nusirenginėjimo: NBA klubo „Spurs“ žaidėjas išrengė savo draugę

21-erių „San Antonio Spurs“ ekipos žaidėjas Dejounte Murray'us krepšinio aikštėje privertė išsirengti savo draugę modelį Jilly Anais. Abu įsimylėjėliai žaidė krepšinį nusirenginėjimui, o visą savo kovos eigą filmavo bei paviešino socialiniame vaizdo įrašų kanale.

 NBA žaidėjas D.Murray'us sužaidė su drauge krepšinį ant nusirenginėjimo<br> youtube.com
 NBA žaidėjas D.Murray'us sužaidė su drauge krepšinį ant nusirenginėjimo<br> youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2018, 7:47 PM

Pagal taisykles, tiek vienas, tiek ir kitas besivaržęs privalėjo nusirengti po vieną rūbą ar nusimesti turimą rūbo dalį, jei varžovas pelno taškus.

NBA krepšininkas įmetė 10 taškų, o jo draugė – vos vieną. Tad „Spurs“ krepšininko širdies draugė liko tik su apatiniais. Tuo tarpu J.Anais pateikė vos vieną metimą. Nors pradžioje Jilly kalbėjo, kad buvo geras žaidimas, tačiau po to pripažino, kad 10:1 pralaimėti nėra geras rezultatas.

D.Murray'ų 20016-ųjų NBA naujokų biržoje pasikvietė „San Antonio Spurs“ ekipa, tačiau iškart išsiuntė į dukterinę ekipą „Austin Spurs“, o po to susigrąžino į komandą ir jis sužaidė 38 mačą.

Praėjusiame sezone krepšininkas jau pasirodė NBA kovose, su „Minnesota Timberwolves“ pelnė 16 taškų, o jau po penkių dienų pasiekė savo rekordą su „Toronto Raptors“ – atsikovojo 14 kamuolių.

Praėjusio sezono D.Murray'aus taškų vidurkis – 8,1 per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.