EUROLYGA 2023

Smūgis Mariui Runkauskui – klubas prieš sezoną nutarė bankrutuoti

Pastaruosius dvejus metus rumunų Bukarešto „Steaua“ gretose praleidęs lietuvis Marius Runkauskas ir toliau galvojo žaisti šiame klube, tačiau netikėtai tapo laisvuoju agentu. Krepsinis.net žiniomis, Rumunijos vicečempionai skubotai nutraukė savo veiklą dėl pasikeitimų vietos valdžioje – naujieji Bukarešto vadovai atsisakė finansuoti ekipą ir klubas priversta trauktis iš krepšinio žemėlapio.

M.Runkauskas <br>G.Šiupario nuotr.
M.Runkauskas <br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Aug 31, 2018, 1:56 PM

Visi sutartis turėję žaidėjai priversti ieškotis kito darbo. Portalo žiniomis, 32 metų 189 cm ūgio klaipėdietis ketina paduoti ekipą į FIBA arbitražo teismą dėl nutraukto kontrakto – bandys prisiteisti 120 tūkstančių eurų.

Dabar snaiperis yra laisvasis agentas ir dairosi naujos karjeros stotelės. Tai padaryti nebus itin paprasta, kadangi dauguma Europos komandų jau yra baigusios komplektacijos darbus.

Snaiperis praėjusiame sezone Rumunijos lygoje per 28 minutes įmesdavo 12,4 taško, atkovodavo 2,8 kamuolio, atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,5 naudingumo balo. Pastarąjį kartą M.Runkauskas Lietuvoje žaidė 2015–2016 m. sezone, kai gynė Vilniaus „Lietuvos ryto“ garbę. Net penkis sezonus snaiperis yra praleidęs Klaipėdos „Neptūne“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.