EUROLYGA 2023

Ilgesys Lietuvai: Ballų šeimyna gali vėl užsukti į mūsų šalį

Skandalingoji Ballų šeimyna gali vėl užsukti į Lietuvą. Planuojama, kad LaVaro Ballo įkurtos JBA lygos krepšininkai išvyks žaisti tarptautinių varžybų, o jų metu užsuks į mūsų šalį.

Broliai Ballai gali sugrįžti į Lietuvą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Broliai Ballai gali sugrįžti į Lietuvą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 7:08 AM, atnaujinta Sep 4, 2018, 7:19 AM

Tokius Ballų ketinimus tinklalapiui krepšinis.lt atskleidė Prienų „Skycop“ komandos vadovas Adomas Kubilius. Pastarasis praėjusiame sezone darbavosi su nemažai dėmesio pritraukusia šeimyna Prienų klube bei užsiminė, kad jie patys siūlė JBA lygos organizatoriams užsukti draugiškoms rungtynėms į mūsų šalį.

„Manau, jie turėtų užsukti į Lietuvą, nes kaip bebūtų, Ballai turi daug ką čia prisiminti“, – kalbėjo A.Kubilius.

Po JBA lygos finalo LaVAras Ballas pranešė, kad geriausi krepšininkai keliaus į tarptautinį turą. Tarp tokių tikrai turėtų patekti ir abu jo sūnūs, žaidę ir Lietuvoje – LiAngelo ir LaMelo.

Pastarieji buvo vieni iš geriausių JBA lygos žaidėjų.

Ekspertų išpeiktos lygos finale „Ballers“ ekipa iš Los Andželo 132:121 nugalėjo „Seattle Ballers“ komandą. Abu broliai iš 132 komandos taškų surinko 92. LiAngelo buvo pripažintas lygos naudingiausiu žaidėju, o finale jis pelnė 58 taškus (17/37 dvit., 7/16 trit., 3/5 baudos), atkovojo 11 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius.

Jaunesnis brolis LaMelo įmetė 34 taškus (8/16 dvit., 2/7 trit., 12/14 baudos), sugriebė 15 kamuolių, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 metimus ir suklydo 11 kartų.

Praėjusiame sezone abu broliai žaidė ir LKL lygoje, tačiau čia jų statistiniai rodikliai buvo kur kas kuklesni. LaMelo LKL pelnydavo po 5,2 taško ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo. Tuo tarpu LiAngelo vidutiniškai įmesdavo o 12,6 taško per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.