EUROLYGA 2023

„Šiauliai” sezono starte versis be kapitono

„Šiaulių” komandos kapitonas Arminas Urbutis negalės padėti savo komandai naujojo sezono starte. Šono sumušimą draugiškose rungtynėse su Kauno „Žalgiriu” patyrusiam krepšininkui diagnozuotas šonkaulio skilimas, dėl kurio puolėjui teks be krepšinio praleisti nuo 2 iki 3 savaičių.

 Šialių komanda sezono starte versis be A.Urbučio.<br> Bcsiauliai.lt nuotr.
 Šialių komanda sezono starte versis be A.Urbučio.<br> Bcsiauliai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-14 14:47

Po pirminio patikrinimo tikėtasi, kad trauma nėra rimta, todėl pailsėjęs keletą dienų A.Urbutis prisijungė prie komandos draugų treniruotėse, kuriose dirbo ne pilna jėga, tačiau vėliau, atlikus išsamius tyrimus, tapo aišku, kad atjaunėję „Šiauliai” bent pusę mėnesio versis be labiausiai patyrusio ekipos veterano. 

Komandos kapitonas praleis FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynes, taip pat ir kelias dvikovas „Betsafe-LKL” čempionate, jei šiauliečiams startas Europos turnyre susiklostytų nesėkmingai.

Priešsezoninių rungtynių cikle iki traumos A.Urbutis sužaidė trejas rungtynes. Į Krasnojarsko „Jenisejaus” ir Kauno „Žalgirio” krepšį jis įmetė po 6, o mače prieš Joniškio „Delikatesą” surinko 12 taškų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.