EUROLYGA 2023

Domanto Sabonio pėdomis: „Žalgirio“ talentas keliasi žaisti į Gonzagą

Dar visai neseniai su Domantu Saboniu NCAA lygoje blizgėjusi Gonzagos universiteto komanda savo gretose ir vėl turės lietuvį.

Martynas Arlauskas žais Gonzagos universitete.<br>G.Šiupario nuotr.
Martynas Arlauskas žais Gonzagos universitete.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 10:29 PM, atnaujinta Sep 20, 2018, 10:53 PM

Kauno „Žalgirio“ komandai praėjusį sezoną atstovavęs jaunasis talentas 18-metis 197 cm ūgio Martynas Arlauskas nusprendė pakelti sparus už Atlanto ir atstovauti NCAA lygoje buvusiai D.Sabonio ekipai.

Tai nėra didelė staigmena, mat krepšininkas dar viešėdamas JAV vykusioje „Basketball Without Borders“ stovykloje „247sports“ tinklalapiui minėjo apie galimybė žaisti Gonzagoje.

„Pasirinkau Gonzagą, nes tai yra geriausias universitetas man tobulėti ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. Visi žmonės čia kaip viena šeima ir aš noriu būti to dalimi“, – teigė jis.

Gonzagos universitetas taip pat puikiai pažįstamas ir buvusiam žalgiriečiui Kevinui Pangosui, kuris ten žaidė kartu su D.Saboniu.

M.Arlauskas praėjusiame sezone turėjo puikios patirties ir spėjo sužaisti ketverias rungtynes Eurolygoje. Ten ant parketo jis praleido vos po  3 minutes, tačiau vidutiniškai pelnė po tašką bei atkovodavo 0,5 kamuolio. 

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) „Žalgirio“ talentas aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 12 minučių pelnydavo 3,2 taško ir sugriebdavo 1,6 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.