EUROLYGA 2023

Martynas Gecevičius apie Prienų veteranus: „Net ir aš prie tokių priskiriamas“

Prienų „Skycop“ komanda naująjį sezoną pasitiko ne tik be didelės skolų naštos, tačiau pas save prisikvietė ir visą būrį gerai žinomų krepšininkų tokių kaip broliai Lavrinovičiai ar Mindaugas Lukauskis.

Martynas Gecevičius greitai pritapo Prienuose.<br>G.Šiupario nuotr.
Martynas Gecevičius greitai pritapo Prienuose.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 8:16 PM

Viską vainikavo pasirašyta sutartis su 30-ies gynėju Martynu Gecevičiumi, kuris vos tik atvykęs į Prienus parodė, kad prieš sezoną veltui nesulaukė susidomėjimo iš galingų komandų.

Snaiperis paskutinėse Prienų ekipos draugiškose rungtynėse prieš naująjį sezoną darė tai, ką moka geriausiai – vieną po kito svaidė tolimus metimus.

Rungtynėse prieš „Astana“ komandą jis pelnė 23 taškus, pataikydamas 7 tritaškius iš 10 bandymų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Nors laiko buvo nedaug, krepšininkui apsiprasti Prienuose buvo vieni juokai.

„Žinojau, kur važiuoju, žinojau trenerį ir žaidėjus Šiaip sau čia neatvažiavau, buvo aišku, kad čia galima žaisti protingą žaidimą.

Pirmosiose rungtynėse kažko stebuklingo norėti nereikia, bet mes juk esame patyrę. Reikia kovoti dėl LKL ketverto, kitaip tikslų kelti net neverta. Būti vidutinioku netinkamas mąstymas. Reikia kelti aukščiausius tikslus“, – po vienos treniruočių mintimis apie artėjančius iššūkius dalijosi jis. 

Paklaustas apie tai, ką mano, kad komandoje tiek daug veteranų, M.Gecevičius tik šyptelėjo.

„Vieni atrodo geriau 38-erių, nei buvo 30-ies. Visi žino, ką gali mūsų vyresni krepšininkai. Net ir aš prie veteranų priskiriamas, nors man dar tik trisdešimt. Energijos kovoti dėl pergalių turime pakankamai“, – teigė jis.

Darbas su treneriu Virginijumi Šeškumi snaiperiui nėra naujiena. Jis su strategu darbavosi dar  2014-2015 metų sezone „Lietuvos ryto“ komandoje.

Anot krepšininko, dirbti su V.Šeškumi jam patinka, o paklaustas, kur treneris geriau atrodo, Vilniuje ar Prienuose, atsakė net nedvejodamas.

„Jam pačiam jaukiau dirbti čia Prienuose, nes Vilniuje buvo viskas kitaip. Su juo dirbti problemų nematau, kitaip čia nebūčiau važiavęs. Žinojau, kas manęs laukia“, – teigė M.Gecevičius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?