EUROLYGA 2023

Virginijus Šeškus papasakojo, ko sieks pasitelkęs brolius Lavrinovičius

Prienų „Skycop“ ekipos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus pasidalijo mintimis apie pasiruošimą artėjančiam Lietuvos krepšinio lygos (KL) sezonui, įvertino šansus kautis dėl pergalių ir akcentavo komandai keliamus tikslus.

Prienai, Prienų Skycop, Virginijus Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Prienai, Prienų Skycop, Virginijus Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-21 18:59, atnaujinta 2018-09-21 19:18

„Paskutinės rungtynės duoda vilties, kad mes galime žaisti, nes trejos rungtynės prieš tai su (Sankt Peterburgo) „Zenit“, su (Alytaus) „Dzūkija“ ir čia pirmosios su „Astana“, tikrai buvo blogos. Bet aš manau čia dar susižaidimo stoka. Juk visa absoliučiai nauja komanda. Svarbiausias dalykas ir yra susižaidimas. Nėra bloga mūsų komanda, yra broliai. Jie dar rimčiau prisidės per rungtynes. Reikia tik treniruotis ir eiti į priekį“, – optimizo nestokojo treneris.

Treneris V.Šeškus galvoja, kad visaverčiui pasirengimui sezonui jam pritrūko dar dviejų savaičių.

„Taip. Ir toje gynyboje dar yra truputį tokių nesusipratimų. Turi komanda jausti vienas kitą. Martynas Gecevičius buvo komandos lyderis ir tai yra labai svarbu. Darė savo žaidimą ir tai, sakau, yra labai svarbu (laimėtame mače su „Astana“ pelnė 23 taškus ir pataikė 7 tritaškius iš 10). Kai atsiranda lyderis ir paskui jį visi eina. Prie tokių rungtynių, ką gali pasakyti (84:57)? Visi gerai sužaidė.“

Prienų klubo strategas dar nenorėjo komentuoti legionierių žaidimo.

„Aš dar nenoriu komentuoti. Tas mažas laikas. Aišku, norėtųsi geriau. Žiūrėsime, kaip čia bus.“

Prienų krepšininkų jau sekmadienį laukia LKL rungtynės su Penevėžio „Lietkabeliu“.

„Bus nusiteikę broliai, Mindaugas (Lukauskis), (Gintaras) Leonavičius, kur žaidė praeitoje komandoje, o jų nepaėmė. Tikrai nuteikti labai gerai. Svarbiausia, kad neperdegtų. Kaip sakant, kad neperkaistų. Kad napagautų tokio: „Labai, labai noriu laimėti.“ Žiūrėsime, dar turime kelias dienas pasitaisyti“, – kalbėjo V.Šeškus.

Ar Prienų klubo žaidėjų amžius yra didelis minusas?

„Yra tų minusų. Kai kurie žmonės su tais savo metais, bet tai nereiškia, kad jie blogiau pasirengę. Jie kartais geriau pasiruošę fiziškai už jaunesnius. Tą aiškiai parodė antrasis (rungtynių su „Astana“) kėlinys. Ir kamuolius gali pasiimti.“

V.Šeškaus nuomone, klubo vadovai turi kelti tikslus, o treneris juos vykdyti.

„Vadovybė kelia tikslus, o treneris tik sau gali kelti kažkokius tikslus. Reikia stengtis būti kuo aukščiau, o apie tam tikrą vietą – parodys (laikas). Labai lygus LKL, man atrodo. Labai bus sunku žaisti“, – apibendrino V.Šeškus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.