EUROLYGA 2023

Eurolygoje žibėjęs vidurio puolėjas pasirinko Vilnių: čia atvyko dėl svarbios detalės

Sostinės krepšinio arenos tapo puikiu prieglobsčiu naujam sezonui besiruošiančiam baltarusiui Artiomui Parachovskiui.

A.Parachovskis keletą pastarųjų metų sėkmingai rungtyniavo Eurolygoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Parachovskis keletą pastarųjų metų sėkmingai rungtyniavo Eurolygoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-28 13:41, atnaujinta 2018-09-28 15:06

Kol kas be klubo esantis 30-ies krepšininkas pastaraisiais sezonais puikiai užsirekomendavo Eurolygoje.

Iš Minsko kilęs baltarusis nusprendė trumpam palikti savo šalį ir persikelti į Vilnių, kur dirba su vietiniais fizinio rengimo treneriais, pirmasis pranešė 15min.lt žurnalistas Kęstas Rimkus.

Praėjusiame sezone Tel Avivo „Maccabi“ komandoje rungtyniavęs 211 cm ūgio vidurio puolėjas pelnydavo 7,6 taško ir atkovodavo 3,9 kamuolio bei padėjo klubui laimėti šalies čempionatą ir Izrealo taurę. Baltarusiui kur kas sėkmingesnis buvo 2014-2015 metų sezonas, kuomet vilkėjo „Nizhny Novgorod“ komandos marškinėlius. Tą sezoną Eurolygoje žaidėjas vidutiniškai rinko 13 taškų ir atkovojo 6,7 kamuolius.

Susisiekus su krepšinio treneriu Vytautu Zapalskiu, pastarasis lrytas.lt patvirtino, kad šiuo metu darbuojasi su A.Parachovskiu ir lietuviu Tautvydu Lydeka.

„Taip jau antra savaitę dirbu su minėtais žaidėjais. A.Parachovskis dabar trumpam išvyko į namus, o artimiausiu metu vėl grįš ruoštis naujam sezonui, kol agentas ieško klubo žaidėjui“, – paaiškino Sostinės krepšinio mokykloje (SKM) dirbantis treneris.

V.Zapalskis atskleidė, kaip užsimezgė kontaktas su šiuo žaidėju: „Mano pažįstamas yra A.Parachovskio agentas lietuvis, mane rekomendavo ir dabar dirbame su žaidėju.“

Aukštaūgis iš Baltarusijos kol kas naujos komandos dar nesusirado, o galimybės pamatyti žaidėją vilkintį kurio nors lietuviško klubo marškinėlius yra ribotos. Nors teoriškai Vilniaus „Rytui“ trūksta jėgos po krepšiu, tačiau 24sek.lt žiniomis A.Parachovskis pirmenybę teikia klubams iš Eurolygos.

Krepšininko praėjusio sezono gražiausių žaidimo epizodai:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.