EUROLYGA 2023

Būsimi „Ryto“ varžovai pasitiks neįprastomis aprangomis

Trečiadienį Vilniaus „Rytas“ žais dar vienas Europos taurės turnyro rungtynes išvykoje su Kazanės „Uniks“ komanda. Lrytas.lt siūlo iš arčiau susipažinti su būsimais vilniečių varžovais.

 Kazanės komanda vilkės karinę aprangą primenančius marškinėlius.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Kazanės komanda vilkės karinę aprangą primenančius marškinėlius.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Trečiadienį sostinės ekipa žais išvykoje su Rusijos komanda.<br>T.Bauro nuotr.
Trečiadienį sostinės ekipa žais išvykoje su Rusijos komanda.<br>T.Bauro nuotr.
 Kazanės komanda vilkės karinę aprangą primenančius marškinėlius.
 Kazanės komanda vilkės karinę aprangą primenančius marškinėlius.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-10-09 12:57

Praėjusį sezoną. Rusijos lygos reguliariajame sezone užėmė 2 vietą, pusfinalyje pralaimėjo „Chimki“. Europos taurės ketvirtfinalyje pralaimėjo Miuncheno „Bayern“.

Optimalus penketas. Errickas McCollumas (JAV, 30, 188; Stambulo „Anadolu Efes“), Jamaras Smithas (JAV, 31, 191), Pierria Henry (JAV, 25, 193; Bursos „Tofaş“), Raymaras Morganas (JAV, 30, 202; Bursos „Tofaş“), Maurice‘as Ndouras (Senegalas, 26, 206). Treneris Dimitris Priftis (Graikija).

Šį sezoną. Europos taurės pirmajame ture svečiuose nugalėjo Baro „Mornar“ 97:74 (M.Ndouras 29, R.Morganas 14). Sekmadienį Rusijos lygos pirmajame ture namie nugalėjo Saratovo „Avtodor“ 76:63 (M.Ndouras 18, A.Klimenka 10).

Ką parengė sezonui. Nors praėjusį sezoną „Uniks“ pralaimėjo visas svarbiausias rungtynes ir neiškovojo teisės grįžti į Eurolygą, klubo vadovybė reagavo santūriai. Komandoje buvo palikti ir treneris D.Priftis, ir dauguma svarbiausių žaidėjų, o su Kazane atsisveikino tik du rezultatyviausi krepšininkai Quino Colomas ir Stephane‘as Lasme, kurie patys norėjo pakeisti aplinką (juo labiau kad S.Lasmę grįžti pakvietė Atėnų „Panathinaikos“).

Pamaina išvykusiems buvo rasta Turkijoje. Į Tatarstaną iš „Anadolu Efes“ persikėlė penktąją vietą praėjusio Eurolygos sezono rezultatyviausių žaidėjų sąraše užėmęs E.McCollumas, iš labai gerai Turkijos lygoje žaidusio „Tofaş“ – šio klubo lyderiai R.Morganas ir P.Henry.

Vis dėlto „Uniks“ neužkamšė visų praėjusio sezono spragų. Kazanės komandai trūksta ir ilgesnio atsarginių suolo, ir pajėgesnių rusų krepšininkų. Žaidėjų iš Rusijos reikia nacionalinėse varžybose, kuriose galioja legionierių limitas. Tad sprendžiant sugrįžimo į Eurolygą klausimą, dabartinės sudėties „Uniks“ pirmiausiai turėtų nusitaikyti į Europos taurės turnyrą, kurį jau buvo laimėjęs 2011 metais.

Apranga: Kazanės „Uniks“ komanda sostinės klubą turėtų pasitikti vilkėdama kiek neįprastą aprangą – savo dizainu ji primena karinę uniformą. Socialiniuose tinkluose „Uniks“ pranešė, kad tokius marškinėlius vilkės žaisdami kai kurias Europos taurės rungtynes.

Rungtynių pradžia – 20 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?