EUROLYGA 2023

L. Dončičiui – motyvuojantys P. Gasolio žodžiai: „Jis turi viską, kad taptų NBA žvaigžde“

Slovėnijos krepšinio vunderkindui 19-mečiui Luka Dončičiui naujasis sezonas bus kitoks nei ankstesnieji. Jaunasis talentas debiutuos NBA lygoje „Dallas Mavericks“ komandoje, o žinant tai, kaip puikiai jis atrodė žaisdamas Europoje Madrido „Real“ klube, netyla svarstymai, kokia karjera jo laukia už Atlanto.

 Pau Gasolis nepagailėjo pagyrų Luka Dončičiui.<br> Lrytas.lt montažas
 Pau Gasolis nepagailėjo pagyrų Luka Dončičiui.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 2:28 PM

Tačiau L.Dončičius prieš naujus iššūkius turėtų jaustis drąsiai, kadangi kol kas niekas jam negaili pagyrų ir tiki šviesia ateitimi.

Vienas tokių – 38-erių Ispanijos krepšinio žvaigždė Pau Gasolis, kuris kalbėdamas su viena Ispanijos radijo stočių teigiamai žvelgė į L.Dončičiaus galimybes.

Luka Dončičius? Jis turi viską, ko reikia ir dabar metai po metų belieka tik įrodyti vertę. Jis turi visas galimybes tapti išskirtine krepšinio žvaigžde ir įeiti į istoriją“, – teigė ispanas.

P.Gasolis taip pat papasakojo apie savo norą žaisti pasaulio krepšinio čempionato atrankoje.

„Dabar turiu būti susikoncentravęs klubinio krepšinio sezonui, ką dariau ir anksčiau. Vėliau, atsižvelgiant į mano fizinę būklę, nuspręsime“, – svarstė krepšininkas.

„Kai nukeliauji tiek daug kilometrų, turi būti protingas, nes juk visi turime galiojimo pasibaigimo datą“, – juokavo jis.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.