EUROLYGA 2023

Vos Juodkalnijoje pakilęs lėktuvas su „Ryto“ krepšininkais turėjo leistis avariniu būdu

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai skrisdami iš Juodkalnijos su pergale atgal į Lietuvą susidūrė su problemomis. Į Varšuvą išskristi turėjęs komandos lėktuvas vos pakilęs grįžo į Juodkalnijos sostinės Podgoricos oro uostą.

Lėktuvas „Ryto“ krepšininkais buvo priverstas leistis Podgoricoje avariniu būdu.<br> rytasvilnius.lt/M.Naruševičius nuotr.
Lėktuvas „Ryto“ krepšininkais buvo priverstas leistis Podgoricoje avariniu būdu.<br> rytasvilnius.lt/M.Naruševičius nuotr.
Krepšinis, Vilniaus Rytas.<br>D.Umbraso nuotr.
Krepšinis, Vilniaus Rytas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-11-01 16:21, atnaujinta 2018-11-01 16:48

Sportas.info portalo žiniomis, į lėktuvo variklį pakilimo metu pateko paukštis ir orlaivis buvo priverstas nusileisti. Jau dabar aišku, kad komanda nespės ir į jungiamąjį skrydį iš Varšuvos į Vilnių.

Kartu su komanda oro uoste įstrigo ir jų aistruoliai – per Londoną namo skristi turėjusių gerbėjų skrydis buvo nukeltas net šešioms valandoms.

Tokie skrydžio atidėjimai „Rytui“ yra labai nepalankūs, nes vilniečiai jau penktadienį (lapkričio 2-ąją dieną) turėjo rinktis į treniruotes, o šeštadienį (lapkričio 3-iąją dieną) LKL čemopionato labai svarbiose rungtynėse namuose priims šalies pirmenybių lyderį Klaipėdos „Neptūną“.

Europos taurės turnyro mačą Baro mieste su vietos „Mornar“ komanda Dainiaus Adomaičio auklėtiniai trečiadienį laimėjo rezultatu 92:69.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.