EUROLYGA 2023

Bėdų užkluptas Vilniaus „Rytas“ išsklaidė nežinios rūką: rado išeitį

Vilniaus „Ryto“  kelionė namo po Europos taurės mačo buvo apipinta problemomis ir atšauktais skrydžiais, o klubas net gi LKL prašė atkelti šeštadienio rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“, kadangi buvo neiašku, ar iki tol bus suspėta sugrįžti į Vilnių. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-02 15:40, atnaujinta 2018-11-02 19:29

Tačiau problemos galiausiai buvo išspręstos. Oro uostuose prisikentėjusi „Ryto“ delegacija penktadienio vakarą pranešė, kad po vidurnakčio jau bus Lietuvoje.

„Panašu, kad ši gerokai užsitęsusi kelionė iš Juodkalnijos baigsis! Dėl vėluojančio lėktuvo iš Belgrado nespėjus į skrydį Varšuvoje visa komanda gavo vietas į naktinį skrydį, kuris Vilniuje leisis jau po vidurnakčio“, – socialinio tinklo „Facebook“ profilyje rašė klubas. 

Tą pačią dieną, prieš kelias valandas, komanda socialiniame tinkle „Facebook“ buvo paskelbusi, kad skrydis į Varšuvą iš Belgrado atidėtas, todėl neaišku, kada bus sugrįžta į Lietuvą.

„Karštos naujienos iš Serbijos: skrydis iš Belgrado į Varšuvą yra atidėtas, todėl nėra žinoma, kada „Ryto“ komanda pasieks Lietuvą“, – tuomet rašė klubas. 

Būtent per Lenkijos sostinę vilniečiai turėjo grįžti namo į Vilnių. Tačiau vilniečiams nespėjus į jungiamąjį skrydį Lenkijoje, „Ryto“ vadovai turėjo keisti planus.

Sudėtinga „Ryto“ kelionė iš Juodkalnijos prasidėjo dar ketvirtadienį šios šalies sostinėje Podgoricoje. Tuomet vos pakilęs lėktuvas leidosi dėl į variklį patekusio paukščio.

Komanda tuomet liko Podgoricoje ir tik penktadienio rytą išskrido į Belgradą, iš kur tikėjosi sėkmingai pasiekti Varšuvą, o per ją ir Vilnių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.